Kako iskoristiti stari mobitel

Ako ste odlučili da promijenite svoj telefon a ne želite ili ne možete stari da prodate, nemojte da ga bacate. Donosimo par ideja kako iskoristiti stari mobitel.

Kako iskoristiti stari mobitel

Muzički plejer

Jedan od najpopularnijih načina da ponovo iskoristite stari mobitel jeste da obrišete sve aplikacije sa njega i pretvorite ga u muzički plejer. Možete da ga koristite  kod kuće i tako automatski punite ili puštate muziku sa njega uz pomoć bluetooth konekcije.

Alarm

Postoji mnoštvo aplikacija koje će pretvoriti vaš stari telefon u savršen alarm. Samo stavite telefon na policu ili komodu, uključite ga u struju i imaćete sat koji će vas buditi uz vaše omiljene melodije.

Daljinski

Mnogi telefoni mogu da budu korišteni kao daljinski upravljač za vaš televizor.

Google nudi aplikacija dosta aplikacija koje možete da koristite kako biste pretvorili svoj stari telefon u daljinski, a mnoge velike kompanije imaju i posebne aplikacije za svoje televizore.

Auto kamera

Ove kamere su postale izuzetno popularne proteklih godina jer uz pomoć kamere u autu možete da rešite svaku spornu situaciju u kojoj možete da se nađete u saobraćaju. Mnogi telefoni mogu da snimaju HD video, a imaju i GPS praćenje.

Videonadzor

Vaš stari Android telefon možete da iskoristite i kao sigurnosnu kameru u vašem domu. Servisi kao što je Manything dozvoljavaju vam da u realnom vremenu strimujete sliku na novi telefon, postavite opcije da se kamera pali na osnovu detekcije pokreta itd.

Kakav video nadzor kupiti – 10 savjeta na koje treba obratiti pažnju

Instagram eKako

Najnovije

Popularno

Više savjeta