Viber uveo mogućnost slanja tajnih poruka

Samouništive poruke jedna su od najvećih prednosti koju je društvena mreža Snapchat predstavila prije nekoliko godina. Zbog te svoje odlike ta mreža je i postala iznimno popularna, jer korisnici su mogli lagodno slati svakakav sadržaj sa sigurnošću da će isti taj biti obrisan odmah nakon što ga korisnik s druge strane pregleda. Uvidjevši da je takav način komunikacije postao popularan kod korisnika, brzo se počeo nazirati trend kojeg su željele implementirati i ostale društvene mreže.

Viber uveo mogućnost slanja tajnih poruka

Dugo su korisnici Vibera čekali na takav vid komunikacije, no on ja napokon stigao u zadnjoj verziji aplikacije. Opcija je nazvana Tajne poruke, a funkcionira vrlo slično istim funkcionalnostima na drugim društvenim mrežama. Nakon što snimite fotografiju ili video zapis u vrhu aplikacije pojavit će se opcija prekriženog sata. Odabirom te funkcije, moguće je podesiti da se poruka izbriše sa primateljevog telefona unutar 1, 3 ili 7 sekundi.

Najnovija verzija aplikacije donosi još neke novosti, među kojima je svakako najzapaženija slanje cijelih datoteka. Dakle, do sada se slanjem fotografija ili video zapisa umanjivala njihova kvaliteta na uštrb što bržeg prijenosa između dva korisnika. Sada je moguće slati datoteke u cijelosti, odnosno u njihovom punom formatu i veličini. Ako želite slati bez gubitka kvalitete, sada vam i Viber to omogućuje.

Najnovije

Popularno

Više savjeta