Viber trik za brze reakcije

Jeste li znali da u Viberu možete pohraniti omiljene gifove i onda ih kasnije kao brze reakcije poslati prijateljima i rodbini? Aplikacija omogućava izradu kolekcije omiljenih gif reakcija, a sve što trebate napraviti je pronaći gif, video ili poveznicu, spremiti ih među favorite i onda kasnije izabrati u bilo kojoj prikladnoj prilici.

Viber trik za brze reakcije

Da biste pohranili neki gif koji su vam poslali prijatelji, pritisnite dugo na medij u razgovoru i birajte opciju ‘Save to Favorites‘. Sljedeći put kad se pronađete u situaciji gdje taj gif želite nekom poslati, samo pritisnite na ikonicu za GIF-ove i birajte karticu GIF, Video ili Link, zavisno o vrsti datoteke koju želite poslati.

Nakon toga samo pritisnite na željeni sadržaj i Viber će ga poslati u razgovor. Ova funkcija radi u individualnim i grupnim razgovorima.

Ako se gif koji tražite ne nalazi među favoritima, možete ga na brzinu potražiti među kategorijama pritiskom na ikonicu za emojije gdje ćete vidjeti listu najčešće korištenih emojija.

Tamo pritisnite na ikonicu za GIF i vidjet ćete GIF-ove raspoređene po raznim kategorijama i raspoloženjima. Nakon što birate kategoriju ili raspoloženje vidjet ćete najpopularnije gifove s određenom tematikom. Ti se gifovi, kao i svi drugi, mogu pohraniti u privatnu kolekciju za kasnije brze reakcije.

Izvor: tportal.hr

Najnovije

Popularno

Više savjeta