Trikovi za Viber koje morate probati

Često riječima jednostavno ne možemo izraziti sve ono što zaista mislimo i osjećamo – u tim slučajevima, korištenjem multimedijskih alata, komunikaciju možemo učiniti ispunjenijom. Donosimo par korisnih savjeta za Viber pomoću kojih će vam komunikacija biti još bolja i zabavnija.

Trikovi za Viber koje morate probati

Oblikujte stvarnost s AR filterima

Proširena stvarnost jedan je od najzabavnijih načina na koji možete unijeti čaroliju u fotografije ili videozapise. Zahvaljujući kombinaciji tehnologije prepoznavanja lica i kreativnosti, korištenjem različitih AR filtera možete u potpunosti preoblikovati svoju stvarnost, staviti masku slatke životinje ili strašnog čudovišta ili završiti u nekom podvodnom svijetu.

Kako biste aktivirali Viber Lenses, pokrenite kameru aplikacije na glavnom zaslonu za chat ili unutar bilo kojeg chata i odaberite filter dodirom snap (duh) ikone. Snimite fotografiju ili video isječak i pošaljite ih.

Viber: kako provjeriti ko je pročitao poruku u grupi

Napravite vlastite GIF-ove

Dodirnite ikonu kamere ili jednostavno odaberite chat u koji želite poslati GIF, zatim dodirnite kameru, dodirnite GIF i snimite svoj GIF. Prije slanja, moći ćete dodati efekte kao što su dvostruka brzina, usporena snimka i još mnogo toga. GIF-ovi se također mogu snimati i u selfie načinu.

Držite se razgovora

Stickeri su najkorisniji kada želite nešto reći a da zapravo uopće ne tipkate ili razgovarate. No ipak – trebate pronaći pravi što može biti malo duži proces. Najjednostavniji način kako da to popravite je da – kreirate vlastite stickere.

Dodirnite ikonu stickera u bilo kojem chatu, pritisnite ‘plus’ i odaberite ‘napravi naljepnice’. Potom odaberite svoje fotografije, automatski očistite pozadinu, ukrasite – i gotovi ste!

Dodatno ukrasite svoje fotografije

Otvorite bilo koji chat, odaberite fotografiju iz svoje galerije, pritisnite ikonu olovke i na gornjem meniju – dodajte naljepnice, tekstove ili jednostavno crtajte na svojim fotografijama. Isto to možete napraviti i na upravo snimljenoj fotografiji.

Promjena pozadine

Možete odabrati drugu pozadinu za svoje razgovore koja će se bolje uklopiti u način na koji komunicirate. Jedna od opcija je da jednostavno dodate svoju omiljenu zajedničku fotografiju, a druga je mogućnost da stvorite nešto posebno, poput crteža ili kolaža svojih najboljih fotografija. Na Viberu možete koristiti i galeriju pozadine.

Jednostavno odaberite grupni chat (ili privatni chat), idite na “podatke o chatu” i dodirnite “pozadina”. Zatim odaberite pozadinu iz dostupne galerije ili dodajte prilagođenu pozadinu iz vlastite galerije ili kamere.

Kako riješiti problem kada Viber ne zvoni

Najnovije

Popularno

Više savjeta