Predstavljamo Cat S60 telefon sa termalnom kamerom

Cat S60 telefon je najnoviji pametni telefon iz Cat Phones-a. Ovo je prvi telefon koji ima termalnu kameru, te je također najvodootporniji telefon na svijetu.

Cat S60 dolazi sa ugrađenom termalnom kamerom kompanije FLIR, koja je globalni lider u termalnoj tehnologiji. Termalna kamera se može koristiti u razne svrhe, od toga da provjerite koliko topline gubite oko prozora ili vrata, detektovanja pregrijavanja određenih uređaj, kao i u bilo koje druge svrhe.
Cat S60 telefon 1Kamera radi i u potpunom mraku, te detektuje razlike u toplini na udaljenosti i do 30 metara.Ona detektuje i kroz dim, što je čini pogodnom za korištenje vatrogascima, građevinskim radnicima ali i sportskim entuzijastima.

Cat S60 telefon je vodootporan i to čak do dubine od 5 metara gdje se može zadržati i do sat vremena. Kamera radi i pod vodom što pomjera granice kamera pametnih telefona.

Kao i druge verzije Cat telefona i ovaj je vrlo otporan na udarce i padove. Napravljen po vojnim standardnima i bez problema podnosi padove sa visine do 1.8 metara. Otporan je na prašinu, dok je ekran napravljen da bude jasno vidljiv čak i na suncu. Moguće je upravljati čak i mokrim prstima ili sa rukavicama na rukama.Cat S60 telefon 3

Cat S60 telefon – karakteristike

– Čvrsti okvir otporan na padove do 1.8m
– Gorilla glass 4 ekran sa super osvjetljenjem
– Procesor Snapdragon 617 octa-core
– Radna memorija 3GB
– Memorija telefona 32GB
– 4.7 inčni HD multitouch display sa podrškom za mokre prste i rukavice
– Baterija 3800mAh
– Zvučnici snage do 105 dB
– Podvodna kamera od 13MP sa dual blicom, te 5MP prednja kamera
– 4G LTE
– FLIR termalna kamera sa MSX tehnologijom
– Android Marshmallow

Najnovije

Popularno

Više savjeta