Nova verzija WhatsApp messengera donosi dvije novine

Nova verzija WhatsApp messengera donosi dvije velike mogućnosti koje su u testnoj fazi i mogle bi ubrzo biti dostupne korisnicima.

Nova verzija WhatsApp messengera donosi dvije novine

Nova verzija WhatsAppVeć neko vrijeme kruže glasine o uvođenju opcija poput prekidanja slanja ili vraćanja poslane poruke, koje bi omogućile korisnicima da izbrišu već poslane poruke.

U novoj beta verziji WhatsApp Web-a se korisnicima pruža mogućnost brisanje poruke pet minuta nakon što je već poslana. Jednom kada taj vremenski rok prođe, poruka je poslana za stalno.

Druga opcija se tiče formatiranja teksta i trenutnog problema što korisnici moraju pamtiti naredbe za određene formate. Za one koji ne znaju, Android aplikacija nudi formate teksta u sljedećim oblicima:

*BOLD* – Stavite riječ između dvije zvjezdice

_Italic_ – Stavite riječ između dvije donje povlake

~Prerez~ – Stavite riječ između dvije tilde (AltGr+1)

Nova opcija bi trebala sve olakšati nudeći razne opcije formatiranja riječi dugim pritiskom na njih. Razvojni tim aplikacije se šali kako se ove opcije neće naći pod paljbom države kao opcija “end-to-end” enkripcije koja štiti privatnost korisnika. Ipak, WhatsApp bi mogao početi dijeliti podatke korisnika s Facebookom već ovoga ljeta.

 

Izvor: BalkanAndroid

Najnovije

Popularno

Više savjeta