Kako pregledavati obavještenja bez dodira telefona

Glimpse aplikacija će eliminisati potrebu za otključavanje telefona kada dobijete neko obavještenje i omogućiti će vam pregledavati obavještenja bez dodira telefona.

Obavještenja na zaključanom ekranu su sada više nego korisna obzirom da je Android 5 LolliPop donio značajne promjene. Ipak i dalje postoji prostor za unaprijeđenje. Postoje aplikacije i teme (eng. launcher) koje su se pokazale jako korisne, dozvoljavajući korisnicima da modifikuju koja obavještenja žele, kada i kako ih žele. Aplikacija koja dozvoljava takvo modifikovanje radi boljeg ugođaja i bržeg pristupa aplikacijama i obavještenjima se zove Glimpse Notifications.

Kako pregledavati obavještenja bez dodira telefona

Kao što sam naziv aplikacije govori, Glimpse (gledati letimično) vam omogućava brz pregled svih obavještenja u pravom trenutku bez ikakvog dodirivanja telefona. Na vama je da podesite koje će aplikacije imati prioritet u odnosu na ostale i obavještavati vas o svemu vama bitnom. Takođe, Glimpse sadrži “tihi režim” (eng. quiet time) pa tako možete podesiti da vas telefon ne uznemirava kada to ne želite. U tihom režimu ekran neće svjetliti, kao ni LED lampica. Super je to što možete podesiti da vas telefon ne obavještava ni o čemu dok je u džepu ili dok je okrenut licem prema dole, prema stolu ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini.

Glimpse aplikacija je dovoljno pametna kako bi detektovala da li je telefon u džepu ili ne, tako da će sva obavještenja istaći u pravom trenutku. Efikasno zar ne? Pošto je aplikacija sposobna da učini sve ovo, ona time ujedno štedi bateriju tako što se energija koristi samo kada za to postoje uslovi i potreba.GlimpseAplikacija je skorije ažurirana i sve su greške otklonjene. Dakle ako koristite telefon sa Android 5 LolliPop verzijom onda preuzmite aplikaciju Glimpse.

U videu pogledajte kako da preuzmete, instalirate i podesite Glimpse Notifications

 

Izvor: pametnitelefoni.rs

Najnovije

Popularno

Više savjeta