Football Manager igrica od sada i na telefonima

Football Manager igrica je konačno dostupna i za Android i iOS uređaje, a kada budete vidjeli šta je sve promijenjeno, oduševićete se!

Već od 2002. godine mnogi su imali prilike da probaju novu Football Manager igru koja je praktično preuzela sve korisnike Championship Manager igre. Već od tada, svi nestrpljivo čekaju novu verziju svoje omiljene igre. To znači, nove opcije, novi korisnički izgled, novi igrači, realniji rezultati, itd.Football Manager igrica

Football Manager Touch 2017

Nakon 15 godina mnogo toga je promijenjeno pa samim tim i to koji se sve uređaji koriste. Sada, pored PC-a imamo i Android ili iOS tablet računare i telefone. Budući da svi mi danas češće provodimo vrijeme uz naš telefon ili tablet, nije ni čudo što je Sega odlučila da napravi verziju svoje popularne igre i za Android i iOS platformu.

Prije nekoliko godina pojavila se prva Football Manager igra koju je Sega kompanija napravila za Android korisnike. Od tada, mnogo toga je unaprijeđeno i napravljeno da korisničko iskustvo bude što sličnije onom na PC-u. Po svemu sudeći, Football Manager Touch 2017 je pun pogodak jer gotovo identična sa desktop varijantom.

Prošle godine recimo, postojala je Android verzija igre, kako za telefone, tako i za tablet računare. Ipak, želja da se napravi igra za Android i iOS uređaje koja je gotovo identična onoj za desktop računare je dovela to ograničenja kompatabilnosti. Shodno tome, posljednja verzija tj. Football Manager Touch 2017 se može igrati samo na uređajima sa velikim ekranima, odnosno samo na tablet računarima.

Noviteti u Football Manageru

Sega je odlučila da napravi ozbiljan korak naprijed te sada Football Manager Touch 2017 ima unaprijeđeni 3D engine, koristi vještačku inteligenciju i ima nove stadione.

Igra sada ima znatno više interakcije između vas, menadžera, i vaših trenera i osoblja. To znači da ćete imati komunikaciju sa terenerom, medijima, navijačima i slično. Uglavnom, sve ono što volite kod klasične Football Manager igre za računare je dostupno i na Touch verziji, uz nekoliko posebnih funkcija koje su dizajnirane za tablete i dodir.

Dostupno je 130 liga, i sa te strane niko neće biti uskraćen. Isto tako, novitet je to da je moguće naglo napustiti pregled uživo cijele utakmice i direktno pregledati finalni rezultat, u slučaju da ste vidjeli onoliko koliko je vama bilo dovoljno.

Igra košta 19.99$ što nije uopšte visoka cijena! Kada se u obzir uzme to koliko je igra unaprijeđena i dotjerana tako da izgleda veoma slično onoj za desktop računarima, onda je 20$ realna cijena.

 

Izvor: PametniTelefoni.rs

Najnovije

Popularno

Više savjeta