Web preglednici koji podržavaju Flash player na Android uređajima

Flash player na Android uređajima nije obavezna stvar, ali bez njega nije moguće reproducirati određene audio i video sadržaje kao na desktop uređajima. Naravno, instalacija Adobe Flash aplikacije sa Google Play prodavnice rješava problem, međutim u pitanju je malo naporan proces, te je isplativije koristiti poseban web preglednik sa Flash playerom. Zbog toga vam danas donosimo listu najboljih web preglednika sa ugrađenim Flash plejerom.

Web preglednici koji podržavaju Flash player na Android uređajima

Flash player na AndroidFlashFox

Web preglednik koji, iako podsjeća na Mozilla Firefox preglednik (ne samo imenom), svejedno nije povezan sa Mozillom na bilo koji način. U pitanju je aplikacija koja pruža najbolje i najbrže iskustvo surfanja, a dolazi sa Flash playerom aktiviranim odmah po instalaciji. Aplikacija je besplatna, te dolazi sa reklamama.

Flash player na AndroidPhoton Browser

Ovaj web preglednik dolazi sa mnogim opcijama za prilagođavanje samog izgleda, ali i opcijom koja omogućava isključivanje Flash playera kada ga ne koristite (pomoću dugmeta koje je jasno označeno na početnom ekranu i glavnoj navigacijskoj traci). Naravno, besplatan je za preuzimanje, te također dolazi sa reklamama.

Flash player na AndroidPuffin Browser

Puffin web preglednik je zapravo jedan od najsigurnijih na ovoj listi, s obzirom da su njegovi programeri obratili posebnu pažnju na sigurnost i privatnost korisnika. Još jedna pozitivna strana jeste da je Flash player uključen odmah pri instalaciji, ali i činjenica da ovaj web preglednik dolazi sa algoritmima za uštedu podataka. Besplatan je za preuzimanje, te ne sadrži reklame niti bilo kakve kupovine unutar aplikacije – što je još jedna pozitivna strana.

Više o temi Android pročitajte OVDJE

Izvor: balkanandroid.com

Najnovije

Popularno

Više savjeta