Preuzmite Counter Strike za Android uređaje

Da li znate da možete preuzeti igricu Counter Strike za Android uređaje. Svojevremeni classic koji je dominirao po raznim PC igraonama, sada je dostupan i za Android uređaje!

Koliko ste samo novca potrošili na igranje Counter Strike 1.6 igrice u LAN-u? Mnogi su čitavo djetinjstvo proveli baš u igraonicama. Kasnije, kada je net postao dostupan za sve, ta groznica se proširila na gejming od kuće. Sve u svemu, igranje Counter Strike-a se ne svodi samo na desktop računare. Sada svi mogu da instaliraju i igraju Counter Strike 1.6 na Android uređaju.

Preuzmite Counter Strike za Android uređaje

Korisnik Reddit-a, u1baomarov, postavio je uputstvo sa detaljima kako podesiti Counter Strike za Android uređaje, što podrazumijeva i kopiranje datoteka iz postojeće Steam instalacije i instaliranje Xash3D aplikacije.

Evo kratkog uputstva šta bi trebalo da uradite kako bi instalirali i igrali Counter Strike Android uređaju:

1 Instalirajte odgovarajući APK. Instalirajte APK sa ”omp postfix” ukoliko je riječ o uređaju sa procesorom koji ima više jezgra ili “noomp” verziju ukoliko je riječ o uređaju sa jednojezgarnim procesorom. OVDJE možete preuzeti sve što vam je potrebno.

2 Instalirajte najnoviji “Xash3D Android” sa linka OVOG LINKA

 

3 Prekopirajte “cstrike” i “valve” datoteke iz instalacionog Counter Strike 1.6 Steam u “xash” folder na memorijskoj kartici Android uređaja.

 

4 Pokrenite CS16 Client i uživajte!

 

Preuzmite Counter Strike za Android uređajeŠto se rada igre tiče, Counter Strike 1.6 radi solidno na uređajima srednje klase, dok na premium uređajima radi bez greške. Malo je nezgodno kontrolisati igru putem tastera na ekranu, ali ko se navikao na to, onda neće biti nekih značajnih problema. One koji vole da koriste tastaturu i miša će morati da sačekaju neki “fix” budući da igra još nije kompatabilna sa tim kontrolerima.

Pročitajte još tekstova na temu igrice

Izvor: PametniTelefoni.rs

Najnovije

Popularno

Više savjeta