Koje su najbolje trkačke igre za Android

Za ljubitelje auto-moto sporta i ljubitelje brzine, predstavljamo najbolje trkačke igre za Android platformu.

Trkačke igrice su veoma igrane na Android uređajima zbog senzora koje oni posjeduju. Budući da se naginjanjem telefona kontroliše automobil u igrici, cijelo igračko iskustvo biva znatno zanimljivije nego na računaru.

Naravno, nikada se kvalitet grafike ne može mjeriti sa pojedinim moćnim igricama za računar, ali opet, na kraju mnogo je jednostavnije i u mnogim prilikama laške odigrati na telefonu nego na računaru. Jednostavno, telefon je u posljednje vrijeme češće pri ruci.

Shodno tome, donosimo listu najboljih trkačkih igrica za Android uređaje kako ne biste morali da trošite vrijeme tražeći dobar trkački naslov.

Najbolje trkačke igre za Android

Need For Speed – No Limits
Real Racing 3
Angry Birds Go
Asphalt 8: Airborne
Horizon Chase – World Tour

*kliknite na ime igrice da biste je odmah preuzeli na svoj telefon.

Kao što po naslovima možete naslutiti, u pitanju su veoma različite igrice, iako su istog žanra. Recimo, NFS No Limits vas vodi kroz svoju priču koja podrazumijeva prelaženje staza. Naravno, veliki je izbor automobila na raspolaganju, kao i mogućnost gradnje karijere.

Angry Birds Go je više neka karting trkačka igra koja bez obzira na svoj vickast dizajn, ima poprilično zanimljivu priču.

I na kraju, Horzon Chase igra, koja se može igrati na gotovo svaki telefon, bez obzira na njegove karakteristike. Iako je kompatabila sa velikim brojem uređaja, njena grafika i cijela priča uopšte nije loša.

 

Izvor: PametniTelefoni.rs

Najnovije

Popularno

Više savjeta