Kako provjeriti historiju poziva za jedan kontakt na Androidu

Ako želite saznati kako provjeriti historiju poziva za određeni kontakt na vašem Android uređaju, slijedite ove korake:

Kako provjeriti historiju poziva za jedan kontakt na Androidu

  1. Otvorite “Telefon” aplikaciju: Na početnom ekranu svog Android uređaja pronađite ikonu “Telefon” aplikacije i dodirnite je da je otvorite.
  2. Pritisnite ikonu “Povijest poziva”: U donjem dijelu ekrana aplikacije “Telefon” ćete primijetiti ikonu koja izgleda kao sat sa strelicom udesno ili kao lista. Ta ikona predstavlja “Povijest poziva”. Pritisnite tu ikonu da biste otvorili istoriju poziva.
  3. Pronađite određeni kontakt: U istoriji poziva će biti prikazani svi nedavni pozivi, sortirani po datumu i vremenu. Povucite prstom naviše po ekranu da biste pregledali starije pozive. Pretražujte listu dok ne pronađete kontakt za kojeg želite vidjeti istoriju poziva.
  4. Prikaz istorije poziva za odabrani kontakt: Kada pronađete željeni kontakt, dodirnite njegovo ime ili broj kako biste vidjeli istoriju poziva samo za taj kontakt. Na ekranu će se prikazati svi dolazni, odlazni i propušteni pozivi sa tim kontaktom, sortirani po datumu i vremenu.
  5. Dodatne opcije: U zavisnosti od verzije Androida i proizvođača uređaja, možda ćete imati dodatne opcije na ekranu istorije poziva za odabrani kontakt. Ove opcije mogu uključivati ​​blokiranje kontakta, slanje poruke ili dodavanje kontakta u adresar.

Napomena: Važno je napomenuti da dostupnost ove funkcije i izgled korisničkog sučelja mogu varirati ovisno o verziji Android operativnog sistema i modelu uređaja koji koristite. Upute date u ovom članku se odnose na standardne postavke Androida, ali mogu se razlikovati na određenim uređajima.

Nadamo se da vam ove informacije pomažu u provjeri istorije poziva za odabrani kontakt na vašem Android uređaju.

Instagram eKako

Najnovije

Popularno

Više savjeta