Atomic Bomber igra će vas oduševiti

Nije lako naći igricu koja je istinski zanimljiva! Mnogo je igrica na Google Play prodavnici ali Atomic Bomber igra je jedna od onih koja duže vrijeme drži pažnju širokog auditorijuma!

Ovo nije igrica koja ima naprednu grafiku i koja zahtjeva posebne karakteristike. Ovo je jednostavna i zanimljiva igrica u kojoj vi treba da bombardujete tenkove, utvrde i protivavionska vozila. Znamo da na prvi pogled igrica ne ostavlja neke upečatljive utiske ali odigrajte par minuta ovu prostu i zaraznu igricu i sami prosudite.

Atomic Bomber igra

Igrica radi na svim telefonima koje pokreće bilo koja Android platforma, takođe podržava i tablet uređaje.

Kako prelazite nivoe tako vam je sve teže i teže da izbjegnete zamke u koje vas postavljaju naoružana vozila sa zemlje i MIG avion koji sa vremena na vrijeme proleti pored vašeg bombardera. To koliko je igrica zanimljiva govori podatak da je ona sa Google Play prodavnice preuzeta preko dva miliona puta. Atomic Bomber igra ima prosječnu ocjenu 4.3 što je impresivno za igricu ovog karaktera. Postoji i plaćena verzija gdje se zapravo može postići mnogo više u smislu naoružanja vašeg bombardera. Atomic Bomber igra 01Igricu možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA. Ako vam se svidi igrica nemojte oklijevati i kupite punu verziju jer ćete tada igrica biti još interesantnija. Ukoliko niste u mogućnosti da platite za igricu, sa ovog LINKA možete potpuno besplatno preuzeti punu verziju.

Najnovije

Popularno

Više savjeta