Vrijeme je za ljubav: 5 poklona za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih se bliži, a vi nemate ideju kako obradovati i darovati voljenu osobu? Donosimo vam 5 jednostavnih, a totalno originalnih prijedloga. Iziskuju tek malo (ili nimalo) novca, malo vremena i malo više mašte.

I, ne moraju ovo biti pokloni rezervisani samo za Valentinovo – neka to budu geste kojom ćete osobi do koje vam je stalo izmamiti osmijeh na lice i nekim drugim danom.

5 poklona za Dan zaljubljenih

1 Napravite ogromno srce na ogledalu – na post-it naljepnice (u bojama ljubavi ili boji koju ta osoba voli) ispišite sve što na toj osobi volite. ‘Volim tvoj osmijeh’, ‘uveseljavaš me’, ‘ti si moj oslonac’ – neka poruke budu jednostavne i iskrene. Ustanite malo ranije, zaljepite naljepnice u obliku srca na ogledalo; neka dan voljenoj osobi započne ispunjen ljubavlju.
ogledalo srca
2 Iznenadite voljenu osobu večerom spremljenom s ljubavlju – pri tom ne morate u kuhinji provesti mnogo vremena. Pizza će biti sasvim dovoljna. Umjesto klasične sa šunkom, napravite ju s kobasicom, kulenom ili sudžukom, ali u obliku srca. Ukoliko nemate kalup kojim ćete je izrezati, poslužit će i oštre makaze.
2
3 Dijelite ljubav za poeziju ili književnost? Ili čak niste tip ‘od velikih riječi? – Možete kupiti onu koju odavno gleda u izlogu, a poslužit će i knjiga koju već imate. Od kartona, komadića platna ili čak ukrasnog papira napravite strijelu i postavite je tako da na određenoj stranici u knjizi pokazuje na stih ili rečenicu kojom se može opisati vaša ljubav.
3
4 Poklonite voljenoj osobi buket, ali ne od cvijeća – napunite ga čokoladom ili čak pićem. Ukrasnu kutiju ili posudu napunite spužvom ili stiroporom, i pokrijte to vatom ili izrezanim papriom u boji. Čokoladice (odaberite one koje vaša voljena osoba najviše voli) ili bočice s pićem (neka to budu raznovrsni ‘unučići’) zalijepite na štapiće (plastične ili drvene), i zabodite u stiropor. Poigrajte se maštom, pa dodajte koji cvijetak ili balon.
4
5 Doručkujte s ljubavlju – dovoljna je tegla Nutelle. Otvorite je, i nožem po vrhu iscrtajte srce. Vratite poklopac, i pustite da vaša voljena osoba prva za doručkom posegne za teglom. Faktor iznenađenja – za čistu peticu!
5

Najnovije

Popularno

Više savjeta