Savršeno Valentinovo u osam koraka

Valentinovo je blizu i sve je manje vremena za planiranje i lijepo organizovanje ovog praznika. Donosimo vam par savjeta kako da što ljepše provedete još jedan Dan zaljubljenih.

Savjeti za savršeno Valentinovo

1Prvo i osnovno jeste da kupite čestitku na vrijeme. Ali to je samo početak. Važnije je ono što ćete unutra napisati. Iskoristite ovu priliku da pokažete partneru zašto vam je toliko stalo do njega, što vam se najviše sviđa na njemu i koliko cijenite vašu vezu.

2Pokloni jesu lijepi, ali doživljaji su ono što pamtimo. Organizirajte dan po partnerovom ukusu. Vodite ga na mjesta koja voli i tako ćete mu na najljepši način pokazati koliko ga vi volite.

3Ako želite da vam taj dan bude posebno romantičan onda ćete se morati posebno potruditi i oko okruženja. Prigušite svjetla, upalite mirisne svijeće, pustite laganu muziku.

4Značajno može biti ako planirate neko posebno iznenađenje. Bitno je da odmah ujutro napomenete da će biti iznenađenje. Tako će vaš partner cijeli dan razmišljati o tome i znatiželjno iščekivati. To ne mora biti ništa skupo. Može čak biti i večera uz svijeće. Samo neka je nešto što neće moći predvidjeti.

5Pričajte samo o laganim temama i uživajte u opuštenoj atmosferi. Pokažite partneru koliko vam je stalo. Valentinovo sigurno nije za sakrivanje i potiskivanje osjećaja.

6Sjetite se svih lijepih stvari koje su vam se dogodile zajedno i maštajte o onome što bi se trebalo dogoditi u budućnosti. Podsjetite se zašto ste zajedno i zašto se volite.

7Ništa nije toliko romantično kao što je dijeljenje večere. Uživajte zajedno u hrani koju volite i ljubavne iskre će se rasplamsati.

8Najlakše je kupiti nešto univerzalno što svima odgovara, ali ovaj put pokušajte napraviti nešto drugačije i što će stvarno oduševiti vašeg partnera.

Najnovije

Popularno

Više savjeta