Kako promijeniti temu u Windowsu 7

Ako vam se ne sviđa tema koju ste dobili kad ste instalirali Windowse 7, možete je promijeniti u svega par koraka. Teme koje su isporučene sa Windowsima su Basic i Aero, no imate mogućnost skidanja raznih tema sa stranice Microsofta ili izrada vlastitih, što je još jedan način da svoje računalo učinite osobitim po vašem specifičnom ukusu.

Kako promijeniti temu u Windowsu 7

1 Desnim klikom miša na praznom dijelu radne površine „Desktop-a“, kliknite i odaberite u padajućem izborniku opciju „Personalize“.

2 Kada se otvori prozor, biti će podijeljen na tri sekcije: “My Themes“, “Aero Themes“ i „Basic Themes“.

3 „My Themes“ su teme skinute sa interneta, “Aero Themes“ su teme koje je isporučio Microsoft sa instalacijskim diskom, a „Basic Themes“ su teme koje služe kad nemate jaku grafičku karticu koja može podnijeti postavke „Aero” tema. „Basic Themes“ možete upotrijebiti ako imate računalo “sa strane“, poput malo slabijeg računala da mu omogućite bolje performanse.

4 Pogledajte sve ponuđene teme koje su došle sa instalacijom Windowsa 7, da vidite koja vam se najviše sviđa i primjenite je na radnu površinu.

5 A ako želite više tema, jednostavno kliknite na „Get More Themes Online“, odaberite koja vam se najviše dopada prema vašem ukusu i skinite ju.

Najnovije

Popularno

Više savjeta