Kako preuzeti video sa Youtube-a

Preuzeti video sa Youtube-a je jako jednostavan i brz proces. Postoji mnogo servisa za preuzimanje sadržaja sa Youtube kanala ali mi vam preporučujemo neke koji su najjednostavniji i besplatni.

Kako preuzeti video

1Nakon što na Youtube servisu nađemo video koji želimo da skinemo, kopiramo link od videa te ga na stranici KeepVid zalijepimo u predviđeno polje i kliknemo na dugme DOWNLOAD.

keepvid

2Klikom na dugme DOWNLOAD otvorit će se nova stranica na kojoj je ponuđeno više formata videa. Potrebno je odabrati format u kojem želimo da bude skinuti video.

keepvid1

Za kraj odaberemo folder u koji želimo da pohranimo video.

Kako preuzeti video

Postoji još mnogo servisa za preuzimanje sadržaja sa Youtube kanala ali mi vam preporučujemo još jedan koji je možda i najjednostavniji.

1Nakon što otvorite video koji želite preuzeti potrebno je da u linku izbrišete dio “ube” u riječi youtube kao što je prikazano i označeno na slici. Obrišite taj dio linka i jednostavno pritisnite ENTER.

youtubepreuzimanje

2Sada će se otvoriti stranica na kojoj je moguće video preuzeti u mp3 formatu (kao pjesmu) ili mp4 formatu ( kao video). Nakon što odaberemo potrebni format kliknemo na opciju Snimiti MP3/MP4. Otvorit će se prozor u kojem trebamo odabrati folder gdje da sačuvamo datoteku.

youtubepreuzimanje1 youtubepreuzimanje2

Također može se koristiti stranica ClipConverter koja je na hrvatskom jeziku.

Najnovije

Popularno

Više savjeta