Kako brže napuniti bateriju mobitela

Sigurno ste se mnogo puta zapitali da li postoje načini da brže napunite bateriju mobitela. Glavna mana novijih mobitela jeste baterija i potreba da je punimo svakodnevno .Svi smo se nekada našli u situaciji da moramo negdje ići a baterija na našem telefonu je skoro pa prazna. Ipak postoje neke sitnice koje možemo uraditi i na taj način barem malo ubrzati punjenje.

Ovi savjeti vam mogu pomoći da brže napunite bateriju mobitela

1Korisno može biti ako zatvorite sve aplikacije koje su otvorene i uključite “Airplane mode“. Ova opcija će isključiti mobilnu mrežu, WiFi, i GPS, i nećete biti dostupni dok je ne isključite. Ako sebi možete priuštiti da ste nedostupni jedan period ovo obavezno uradite jer će se uređaj brže napuniti zato što procesi u pozadini neće trošiti bateriju dok se puni.

2 Također možete isključiti telefon dok se puni, iako treba paziti jer u ovom slučaju  alarmi neće zvoniti. Treba imati na umu da vrijeme za koje se tako uređaj napuni nije mnogo kraće (napuniće se nekoliko minuta brže), međutim za neke od nas su i sekunde nekada bitne.
3Treba uzeti u obzir činjenicu da pozadinsko osvjetljenje i displej koriste veliku količinu energije, tako da ne bi bilo loše ne uključivati ekran dok se uređaj puni.

Svi ovi savjeti ne mogu donijeti velika poboljšanja kad je u pitanju punjenje baterije ali mogu biti korisni u trenucima kada smo u nedostatku vremena.

 

 

Najnovije

Popularno

Više savjeta