Youtube: Slika u slici

Slika u slici je odlična opcija koja mnogo olakšava upotrebu Youtube servisa. Bilo koji videozapis možete spustiti u donji desni ugao kako biste pretraživali druge videozapise ili kanale. Kao što je poznato YouTube mobilna aplikacija pruža mogućnost smanjivanja prozora odnosno videozapisa kada želite potražiti neki drugi video i to bez prekidanja videa koji trenutno gledate. Da bi ovo bilo moguće i na računaru potrebno je instalirati YouTube Picture in Picture dodatak za Chrome.

Slika u slici pomoću Chrome dodatka

Za početak je potrebno preuzeti i instalirati dodatak za Chrome koji možete preuzeti na ovom linku YouTube Picture in Picture.

Nakon preuzimanja ovog dodatka ponovo pokrenite Chrome pretraživač i posjetite Youtube. Nakon što pronađete neki video i pokrenete ga u bilo kojem trenutku možete kliknuti na strelicu za povratak na prethodnu stranicu i Chrome će automatski u donji desni ugao smanjiti videozapis koji trenutno gledate i vratiti vas na prethodnu Youtube stranicu. Videozapis će se nastaviti reproducirati a vi možete slobodno pretraživati Youtube.

Ako koristite Firefox Mozilla pretraživač ova opcija će vam biti omogućena instalacijom Firefox dodatka koji možete preuzeti na ovom linku Float Video.

 

Najnovije

Popularno

Više savjeta