Besplatne aplikacije za mršavljenje

U doba pametnih telefona i svih mogućnosti koje oni nude, poželjno ih je iskoristiti na što bolji i kvalitetniji način. Jedan od tih načina je u službi našeg zdravlja. Mobilne telefone je nemoguće zamisliti bez aplikacija za razne svrhe. Ovo su besplatne aplikacije za mršavljenje za koje smatramo da će vam sigurno biti od pomoći.

Besplatne aplikacije za mršavljenje

Carb Manager

Ova aplikacija je idealna za jednu od trenutno najpopularnijih dijeta a to je keto dijeta. Ukratko, keto dijeta se bazira na niskom unosu ugljikohidrata. Ova aplikacija vam omogućava da pratite unos hrane tako što olakšava prijavu obroka bukvalno u sekundi. Također nudi opciju prepoznavanja slika pomoću koje možete prijaviti obroke jednostavno slikajući ih. Carb Manager nudi i razne članke, recepte, knjige i sve ostalo što vam može pomoći da izgubite kilograme.

Carb Manager preuzmite na ovom linku.

Brza dijeta, tri kilograma za tri dana

 

Fooducate

Fooducate je aplikacija kojoj je glavna uloga skeniranje hrane i namirnica. Jednostavno proizvod za koji niste sigurni od čega se tačno sastoji, pomoću ove aplikacije možete skenirati barkod i saznati sve što vam treba. Također, ova aplikacija će vas obavijestiti i o nekim štetnim skrivenim sastojcima koji se nalaze u određenom proizvodu. Fooducate će također ponuditi popis zdravih alternativa za kupovinu.

Fooducate preuzmite na ovom linku

Lose it

Ova aplikacija se fokusira na brojanje kalorija i praćenje težine. Izvršit će analizu vaše težine, starosti i nekih ciljeva te na osnovu toga predložiti potrebni dnevni unos kalorija. Aplikacija donosi dnevni i sedmični izvještaj o unosu kalorija, kao i grafički prikaz promjena vaše težine.

Lose it preuzmite na ovom linku

MyFitnessPal

MyFitnessPal će računati vaše dnevne potrebe za unosom kalorija i omogućiti vam da bilježite sve što jedete taj dan. Na raspolaganju je vam baza od 11 miliona različitih namirnica. Putem ove aplikacije možete pratiti svoju težinu kao i tražiti zdrave recepte. Također postoji mogućnost da se povežete sa ostalim korisnicima te podijelite svoja iskustva i znanja.

MyFitnessPal preuzmite na ovom linku

Najnovije

Popularno

Više savjeta