Aplikacije za promjenu glasa

Ljudi koriste aplikacije za promjenu glasa iz raznih razloga. Neki ga koriste za zabavu, na primjer da budu smiješni na mreži ili da se šale s prijateljima. Drugi ga koriste za anonimnost i privatnost ili ulazak u karakter u online igrici. Bez obzira zašto želite promijeniti svoj glas, trebat će vam aplikacije i alati koji će vam pomoći u tome, ali koje su to biste trebali preuzeti?

Sastavili smo ovu listu najboljih besplatnih aplikacije kako bismo vam pomogli da započnete. Hajde da pogledamo.

Aplikacije za promjenu glasa

Voxal Voice Changer

Voxal ima jednostavan korisnički interfejs i veliku biblioteku vokalnih efekata. Alat je brz i bez kašnjenja i dobro radi s većinom postojećih aplikacija i igara s omogućenim mikrofonom. Možete napraviti onoliko prilagođenih glasovnih efekata koliko želite, pa čak i dodati ih postojećim audio datotekama.

Voxal je izgrađen sa visokim nivoom kompatibilnosti, što mu omogućava da radi sa bilo kojim programom za audio ulaz. Ima alat za smanjenje šuma koji se može koristiti za uklanjanje pozadinske buke iz zvučnih efekata. Postoji funkcija za promjenu glasa u realnom vremenu koja vam omogućava da brzo promijenite svoj glas. Također možete napraviti prilagođene tipke za prečice, kako biste omogućili brzo prebacivanje između više unaprijed postavljenih glasova.

Voxal radi u pozadini, presrećući zvukove iz vašeg mikrofona prije nego što stignu do vaših aplikacija, tako da ne morate petljati s postavkama bilo kojeg drugog programa.

Voxal za Mac | Windows

Clownfish Voice Changer

Ovo je besplatan, jednostavan za korištenje program za promjenu glasa s dobrim izborom glasovnih efekata. Zasnovan je na Windows-u i radi na nivou sistema, tako da može raditi sa bilo kojom aplikacijom koja koristi mikrofon vašeg uređaja. Clownfish je jednostavan za korištenje i integrira se sa Discordom, Skypeom, WhatsApp desktopom, Viberom i većinom video igrica.

Clownfish dolazi sa prevodiocem, što može biti korisno kada ćaskate sa nekim ko govori strani jezik. Kao i većina online prevoditelja, nije baš precizan, ali će vam pomoći da shvatite suštinu onoga što druga osoba govori. Ova karakteristika u kombinaciji sa iznenađujuće dobrom (i brzom) mogućnošću pretvaranja teksta u govor čini Clownfish pristojnom ponudom, s obzirom na činjenicu da je i besplatan.

Clownfish za Windows

MorphVOX Junior

MorphVOX Junior je besplatan Windows program za promjenu glasa. Dizajniran je za online igre, ali se može koristiti za bilo koju svrhu koja zahtijeva promjenu glasa. MorphVOX Junior je jednostavan za postavljanje i korištenje, sa jednostavnim korisničkim interfejsom. MorphVOX Junior ima plaćenu verziju koja dodaje puno više funkcija i poboljšava kvalitetu, ali besplatna verzija će biti dovoljna za većinu korisnika.

MorphVOX uključuje niz zabavnih efekata, uključujući vanzemaljca, štrebera, muškarca, ženu, dijete i robota. Aplikacija je dobro prilagođena igranju na mreži i dobro se integrira s Discordom i Twitchom.

MorphVOX Junior za Windows

SuperVoiceChanger

Ovo je sjajan program za promjenu glasa sa opcijama za promjenu karakteristika glasa. Interfejs je jednostavan i lako prilagodljiv, omogućavajući korisnicima da zvuče ženstveno ili sa dubokim tonom.

SuperVoiceChanger se može koristiti i kao diktafon, a radi sa Discord i drugim sličnim programima. Naravno, interfejs nije najnapredniji, ali obavlja posao. SuperVoiceChanger možete dobiti kao besplatnu aplikaciju samo za Windows koja podržava 32-bitne i 64-bitne procesore.

SuperVoiceChanger za Windows

Voice Changer

Ovo je Android aplikacija za promjenu glasa koja omogućava mobilnim korisnicima da postanu vrlo kreativni sa svojim glasovima. Iako programeri nisu bili baš kreativni sa imenovanjem aplikacije, ona se prilično dobro drži, čak i u poređenju sa nekim drugim plaćenim aplikacijama.

Korištenje aplikacije je jednostavno, ali u poređenju s drugim  malo je zastarjelo. Svoje glasovne efekte možete dijeliti na svojim omiljenim platformama društvenih medija, ali odsustvo funkcije za promjenu glasa u stvarnom vremenu je razočaravajuće. Također, aplikacija vam omogućava snimanje zvuka samo 30 minuta.

Voice Changer za Android

Super Voice Editor

Super Voice Editor ima gomilu realističnih glasovnih efekata sa dostupnim zvukovima nekoliko heroja, životinja i robota. Ovo je takođe pristojan mobilni audio modulator koji je dostupan, plus ima dobru funkciju za smanjenje buke.

Super Voice Editor se može koristiti i kao diktafon, a dobijate i opciju pravljenja melodija zvona od snimaka. Također možete s lakoćom rezati, dijeliti i miješati audio datoteke i dijeliti ih na svojim omiljenim društvenim medijima.

Super Voice Editor za Android

Najnovije

Popularno

Više savjeta