Oukitel predstavlja mobitel i čekić u jednom

Kineska kompanija Oukitel poznata je po čvrstoći svojih pametnih telefona. Dosad su najviše testirali te unaprijedili model K4000 koji može poslužiti kao mobitel i čekić u isto vrijeme.

K4000 je mobitel i čekić u jednom

Hardverski sklop ovog uređaja čine osmojezgreni procesor MTK6735 i njegov grafički partner Mali-T720. Za softver se brine Android 5.1. Memorija uređaja dijeli se na 2 GB RAM-a i 16 GB ROM-a. Na zaslonu dijagonale 5 inča moći ćete u HD 720 rezoluciji pregledavati videouratke ili fotografije snimljene kamerama koje s interpolacijama dosežu vrijednosti od 5 i 13 MP. Najbolji dio je da sve to podržava baterija od 4600 mAh koja može izdržati čak i do šest dana.

Osim ovih karakteristika, Oukitel K4000 vrlo je čvrst. Na njemu je napravljen test koji je potvrdio da ovaj pametni telefon možete koristiti i kao alat. Naime, osim što može preživjeti udarce čekićem, on sam može služiti kao čekić jer su u Oukitelu složili malu drvenu stolicu tako da su zabijali čavle upravo ovim mobitelom, što možete i vidjeti u priloženom videu.

Cijena ovog mobitela-čekića u internetskoj trgovini je 86.75 dolara. Na našem tržištu se još ne može nabaviti u prodavnicama, tako da je najbolje ga potražiti na ebay.com ili alibaba.com

Više na temu TELEFONI

Najnovije

Popularno

Više savjeta