Korisne mobilne aplikacije koje će vam olakšati život

Sigurno ćete se složiti da su pametni telefoni postali neizostavan dio naših života. Promijenili su način našeg rada, igre i komunikacije. Aplikacije koje preuzimamo za ove telefone još više unaprijeđuju spomenuto, a mi vam donosimo neke stvarno korisne mobilne aplikacije koje će vam olakšati život.

Korisne mobilne aplikacije

1 ProShot

proshot aplikacija(iOS i Android)
Aplikacija je namijenjena svim fotografima koji žele unaprijediti svoju vještinu. Nudi vam pristup naprednim opcijama koje će vam pomoći da podesite fokus i svjetlo za vrijeme fotografisanja. Podešavanja možete raditi u realnom vremenu, zumirati jednim prstom i unaprijediti generalnu kvalitetu vaših fotografija.

2 Goodlook

goodlook aplikacija(iOS i Android)
U prevodu “Dobar izgled” je app koji je kako mu i samo ime kaže zadužen za vaš dobar izgled. Nudi modne savjete i vodič šta da obučete i kako da neke dijelove odjeće kombinujete sa drugima. Aplikacija prati modne trendove i svaki dan nudi nove savjete profesionalnih stilista za žene i muškarce.

3 Remote mouse

remote mouse aplikacija(iOS, Android, Windows Phone)
Uz pomoć ove aplikacije možete svoj pametni telefon pretvoriti u daljinski upravljač vašeg kompjutera. Posebno je korisna kada koristite wireless miš ili tastaturu a nestalo vam je baterije. Tada Remote mouse aplikacija stupa na scenu.

4 Marvin

marvin aplikacija(iOS)
Marvin je eBook čitač za ljubitelje knjige i čitanja. Pored standardnih opcija kao što su podešavanje pozadine i boje slova, aplikacija ima nevjerovatnu umjetnu inteligenciju koja će vam omogućiti da otkrijete zanimljive stvari o autoru, glavnim likovima te historijatu knjige dok je čitate.

5 Clap! Phone Finder

clap phone finder aplikacija(Android)
Sa ovom aplikacijom nikada više nećete paničariti kada izgubite telefon u kući. Samo lupnite dlanom od dlan i vaš telefon će se odazvati zvukom koji ste sami ranije odabali. Aplikacija troši vrlo malo baterije što joj daje dodatni plus.

6 My Script Calculator

my script calculator aplikacija(iOS i Andrid)
Ovaj digitron je mnogo više od običnog. On rješava matematičke operacije napisane rukom na ekranu. Sve što trebate je rukom napisati matematičku jednačinu na ekranu vašeg telefona i aplikacija će uraditi ostatak.

Najnovije

Popularno

Više savjeta