Kitchen timer je aplikacija za kuhare

Kitchen timer je aplikacija za kuhare. Ona vam neće dozvoliti da zaboravite na hranu jer će vas na vrijeme podsjetiti da je izvadite iz rerne!

Pametni telefoni nam pomažu oko mnogih stvari. Čak u nekim situacijama obavljaju nevjerovatno kompleksne poslove koje mi sami ne bismo baš najbolje obavili. Ono što su korisnici pametnih telefona zaboravili je da koriste neke jednostavne aplikacije koje su podjednako efikasne kao i one naprednije. U suštini, to nije čudna pojava. Svi se mi nekad zadesimo sa gomilom aplikacija na telefonu koje i ne koristimo, dok za one koje bi nam bile od velike koristi i ne znamo da postoje.Kitchen timer aplikacija za kuhare

Kitchen timer je aplikacija za kuhare

Jedna od tih klasičnih i veoma jednostavnih aplikacija je Kitchen timer! Ona je tu da nam pomogne samo oko jedne stvari: da nam ne zagori klopa! Složićete se sa nama da je to jedna jako prosta operacija, ali sa druge strane od izuzetnog je značaja jer je grozan osjećaj kada vam hrana propadne!

Dakle, ubacite npr. pizzu u rernu, podesite tajmer na 5 ili 7 minuta i opustite se uz neku muziku ili surfate na webu dok se telefon ne oglasi. Isto tako i za kafu… Koliko vam se samo puta desilo da stavite vodu za kafu, sjednete za kompjuter da proverite poštu i sljedeće što znate, voda je isparila, lončić zagorio, itd.

Uz Kitchen timer to se više neće dešavati.Kitchen timer aplikacija za kuhare 2

Kitchen timer možete podesiti i na duži vremenski period, recimo 1 sat. Takođe, na raspolaganju su dva tajmera koja nezavisno, u istom momentu ako treba, mogu da se koriste.

Prosta aplikacija, nema šta, a izuzetno korisna. Možete je preuzeti direktno sa priloženog linka:

Kitchen timer za Android

Kitchen timer za iOS

Kitchen timer za Windows Phone

 

Izvor: PametniTelefoni.rs

Najnovije

Popularno

Više savjeta