Kako skinuti pjesmu sa YouTube na telefon

Pogledajte kratko ali detaljno uputstvo koje će vas naučiti kako skinuti pjesmu sa YouTube na pametni telefon u video ili audio formatu.

Sajt YouTube više nije mjesto gde idete da pogledate samo neki zanimljivi video, YouTube je nedavno postao i zvanični muzički servis. Korisnici YouTube-a odavno već ovaj sajt koriste kao “jukebox”, i vremenom se pojavila potreba da određen sadržaj sa YouTube-a bude omogućen za preuzimanje.skinuti pjesmu sa YouTube

Kako skinuti pjesmu sa YouTube na telefon

Vodivši se zakonskim regulativama, YouTube to zabranjuje što doprinosi tome da se na Google Play marketu ne mogu naći valjane aplikacije koje vam mogu pomoći da preuzimate sadržaj sa YouTube-a. Srećom postoji rješenje i to u preuzimanju TubeMate aplikacije!

Kako preuzeti TubeMate

Zbog copyrighta TubeMate nećete naći na Google Play prodavnici ali hoćete na adresi m.tubemate.net. Na vašem telefonu u internet pregledniku ukucajte navedenu web adresu, zatim kada vam se stranica učita i izvori za preuzimanje prikažu, vi izaberite  izvor “UPtoDOWN”. Kada vam se ponovo učita stranica, imaćete zeleni baner sa naslovom “Download”. Dodirnite na njega i sačekajte da se TubeMate preuzme na vaš telefon.

Kako instalirati TubeMate

Kada preuzmete TubeMate, nađite TubeMate.apk u “downloads” folderu i dodirom na tu datoteku započinjete instalaciju. Moraćete da označite opciju “nepoznati izvori” odnosno “dozvoli instalaciju iz nepoznatih izvora samo ovaj put“. Ispratite navođenje koje aplikacija ima, prihvatite uslove i završite instalaciju.

Kako koristiti TubeMate

Ovo je aplikacija koju možete koristiti za preuzimanje sadržaja sa YouTube-a u nekoliko formata. Oni najpopularniji su naravno dostupni, MP3 i MP4. Preporuka je da uvijek koristite MP4, kada želite da preuzmete video, a MP3 kada želite da preuzmete audio. Dakle sve što treba da uradite je da pretražite sadržaj koji vas interesuje, zatim da dodirnete na njega kao da želite da ga pregledate. Tada će vam se u gornjem dijelu ekrana pojaviti mala zelena strelica koja je usmerena na dole. Dodirom na nju započinjete proces preuzimanja, tj. otvoriće se nov mali prozorčić koji nudi preuzimanje sadržaja u nekoliko formata. Tu selektujte MP3 i ponovo dodirnite zelenu strelicu koja je sada smještena odmah ispod ponuđenih formata. Prvi put kada preuzimate MP3 format, aplikacija će vas pitati da preuzmete “MP3 Converter”, gdje vi trebate prihvatiti to i instalirati je. Nakon instalacije, ponovite postupak i preuzimanje pjesme sa YouTube-a će automatski biti preuzeto i konvertovano u MP3.

 

Izvor: PametniTelefoni.rs

Najnovije

Popularno

Više savjeta