Filteri za lice

Kada je u pitanju slikanje selfija, svi žele da to bude najbolje što može. Ovo je posebno tačno kada planirate da postavite svoju fotografiju na Instagram. Međutim, sama dobra kamera često nije dovoljna da vam pruži savršene snimke. Srećom, postoje aplikacije i filteri za lice koje će vam pomoći da poboljšate svoje slike i učiniti da izgledate besprijekorno čak i u lošim danima.

Filteri za lice za savršen selfie

Facetune2

Niste zadovoljni svojim nedavnim selfijem? Uz Facetune2 možete popraviti svaku sliku. Ova aplikacija za uređivanje selfija sadrži mnoštvo besplatnih filtera za ljepotu i boje i alate jednostavne za korištenje koji vam omogućavaju da poboljšate svoje crte lica. To uključuje konturiranje čeljusti, promjenu boje kose, povećanje očiju, promjenu obrva i tako dalje.

Sve ovo čini da izgledate bolje u trenu. Aplikacija također dolazi s nekim naprednim alatima za uređivanje koji mijenjaju izvore svjetla u vašem selfiju, što je čini jednom od najboljih aplikacija za filtriranje selfija.

Facetune2 za iOS | Android

Snapchat

Dok vam Snapchat omogućava ćaskanje sa prijateljima i dijeljenje priča, većina ljudi ga koristi za snimanje selfija. Ova aplikacija je postala toliko popularna zbog svojih jedinstvenih leća i efekata filtera za lice da se redovno mijenjaju.

Želite nešto jedinstveno? Možete kreirati vlastite filtere za lice u Snapchatu podešavanjem različitih postavki. Aplikacija vam također omogućava korištenje drugih filtera koje su kreirali drugi korisnici.

Osim filtera za lice, Snapchat također ima preklapanja teksta, Bitmoji i World Lenses koje možete dodati kao završne detalje na svoju fotografiju.

Snapchat za iOS | Android

Retrica

Retrica je aplikacija iz snova za ljude koji se ne mogu zasititi dobrog starog fotoaparata. Aplikacija nudi preko 193 jedinstvena filtera i efekta koje možete pregledati prije nego što snimite. Pomoću jednostavnih alata koji su laki za korištenje, svojim selfijima možete dodati zrnatost, zamućenje, vinjetu, omjer i druge elemente retro stila.

Je li vam teško odabrati koji selfie ćete objaviti? Kombinirajte te snimke i pretvorite ih u kolaž s Retricom.

Retrica za iOS | Android

AirBrush

Recite zbogom svojim nesavršenostima uz ovu aplikaciju za filter lica. AirBrush ima sve što vam je potrebno da jednim klikom izgledate besprijekorno. Ova aplikacija ima alate za uređivanje u stvarnom vremenu koji vam omogućavaju da poboljšate  funkcije prije snimanja slike.

Sadrži sredstvo za uklanjanje fleka, izbjeljivanje zuba, posvjetljivanje očiju, mršavljenje tijela i još mnogo toga. AirBrush također ima neke filtere za šminku koji ispravljaju boju i izgledaju prirodno.

AirBrush za iOS | Android

Cymera

Ako tražite aplikaciju za filter lica sa prekrasnim menijem, zavirite u Cymeru. Ova aplikacija ima sve neophodne alate za stvaranje savršenog izgleda. Uz filtere kamere za uljepšavanje u realnom vremenu, vidjet ćete svoje besprijekorno lice prije nego što kliknete na dugme.

Postoje efekti za izglađivanje kože, opcije za brisanje podočnjaka, naljepnice koje možete dodati vašoj kosi i šminki, te filteri za ljepotu za transformaciju vašeg golog lica. Povrh toga, možete isprobati i jedinstvena sočiva fotoaparata da nadogradite svoj snimak.

Cymera za iOS | Android

VSCO

VSCO je jedna od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija na iOS-u i Androidu. Ova aplikacija nudi skup zapanjujućih filtera koji vaše selfije podižu na sasvim drugu razinu.

Postoji 10 besplatnih unaprijed postavljenih postavki koje možete podesiti jednostavnim klizačem, ali možete kupiti više od 200 filtera. Laki alati za uređivanje omogućavaju vam da podešavate i igrate se bojama, svjetlinom, ekspozicijom, oštrinom, temperaturom i još mnogo toga.

VSCO za iOS | Android

SelfieCity

SelfieCity ima neke cool karakteristike koje ga razlikuju od običnih aplikacija za filter lica. Nazvani po različitim gradovima, filteri u ovoj aplikaciji odražavaju ljepotu i karakter koji svako mjesto nudi. Zatim, tu je funkcija uljepšavanja u stvarnom vremenu koja vam omogućava da sređujete lice i zategnete kožu.

Takođe ima AR efekte uživo, naljepnice i selfie kolaže. Novo ažuriranje donosi tri nove funkcije kamere: pametno preoblikovanje, polaroid i sočivo ribljeg oka.

SelfieCity za iOS | Android

A Color Story

Sa više od 400 filtera koje su dizajnirali vrhunski fotografi, A Color Story će vam donijeti svjež selfi s bojama koje dominiraju. Aplikacija sadrži više od 20 naprednih alata za uređivanje.

Takođe ima preko 120 pokretnih efekata koji će vaš selfi učiniti očaravajućim. Imate slobodu da podešavate i igrate se bojama kako biste stvorili jedinstveni filter. A ako ste zadovoljni svojim remek-djelom, možete sačuvati prilagođene filtere iz svojih uređivanja.

A Color Story za iOS | Android

Perfect365

Konačno možete snimiti besprijekorne selfije koji će vam privući više pratilaca na Instagramu čak i kada niste našminkani. Perfect365 ima više od 200 unaprijed postavljenih postavki koje će transformirati vaše lice samo jednim dodirom.

Također možete prilagoditi svoj izgled i pokazati svoj stil s 20 alata za šminkanje i uljepšavanje. Poklonite sebi virtuelni ruž, olovke, sjenke, maskaru i još mnogo toga. Aplikacija vam također omogućava da poboljšate i oblikujete crte lica kako biste dobili savršen izgled.

Da li vam je dosadila vaša boja kose? Perfect365 vam nudi mogućnost promjene frizure i boje kose.

Perfect365 za iOS | Android

YouCam Perfect

Kada želite savršene selfije, YouCam Perfect će vam pomoći da ih postignete. Aplikacija vam omogućava da snimite fotografije, a zatim funkcija automatskog uljepšavanja poboljšava vaš izgled. To je jedna od najboljih aplikacija za filtriranje.

YouCam Perfect samo jednim dodirom maskira mrlje i bore, zaglađuje kožu, izbjeljuje zube i preoblikuje vaše lice. Takođe ima opciju za povećanje očiju i uklanjanje podočnjaka. Osim toga, postoji mnoštvo filtera za kameru, foto efekata, naljepnica i okvira koji vaš selfie pretvaraju u remek-djelo.

YouCam Perfect za iOS | Android

Aplikacije za boju kose

Najnovije

Popularno

Više savjeta