Aplikacije za boju kose

Ove aplikacije su osmišljene kako bi vaše snove o boji kose pretvorile u stvarnost i dale onaj glamurozan izgled kakav ste oduvijek željeli. Mogućnosti promjene boje kose nude mnoštvo odvažnih mogućnosti. Od tipične plavuše i brinete do ružičaste, zelene i pepeljasto sive, mogućnosti je bezbroj. Međutim, nisu svi dovoljno avanturistički raspoloženi da zarone u ono što je u trendu. Možda se bojite da to niste u stanju izvesti. Srećom postoje mobilne aplikacije za boju kose. Pomoću njih možete dobiti uvid u to kako bi vam stajala određena boja ili nijansa.

Aplikacije za boju kose

YouCam Makeup

YouCam Makeup aplikacija je dva u jedan opcija koja pojačava vaše selfi iskustvo, stvarajući potpuno gotov izgled od kose do lica. Uživajte u trenutku kao da ste u salonu jer vam ova aplikacija omogućuje promjenu boje kose, frizure plus isprobavanje raznih varijanti šminke.

Jednostavno retuširajte i uklonite mrlje s kože ili prilagodite izgled lica pomoću alata za retuširanje u aplikaciji. Završite dodavanjem na sliku niza filtara prije nego što je pokažete na svojim društvenim mrežama.

Preuzimanje: iOS | Android

Style My Hair

Proizvedena od strane  L'Oréala, jedne od najpoznatijih robnih marki za kosu i kozmetiku, ova aplikacija može vašu boju kose i stil iz snova pretvoriti u stvarnost.

Iskoristite ovu profesionalno izrađenu aplikaciju koja vam omogućuje značajnu preobrazbu u 3D-u. Možete isprobati razne nijanse iz njihove serije paleta boja te dobiti savjete o trenutnim trendovima.

 

Preuzimanje: iOS | Android

Hair Color Studio

Hair Color Studio udovoljava isključivo vašim željama za uređivanje boje kose. Jednostavno morate uploadati željenu fotografiju kako biste u sekundi stvorili blistavu transformaciju kose. Iako vam nudi izbor raznih boja, ova aplikacija također vam omogućuje prilagođavanje boja, pretvarajući nijansu iz snova u stvarnost. Također imate mogućnost obojiti svu kosu ili samo nekoliko pramenova, sve je na vama.

Preuzimanje: iOS | Android

Fabby Look

Fabby Look je aplikacija  koja na vašim fotografijama pretvara nerealne boje kose u realne stilove. Omogućuje vam eksperimentisanje i bojenje nijansi boja koje obično ne vidite u stvarnom svijetu, oslobađajući umjetnika u vama.

Međutim, ako se više bavite tradicionalnim trendovskim stilovima, aplikacija ima dobar izbor trenutno popularnih stilova u modnom svijetu. Također nudi mogućnost uređivanja fotografija i videozapisa.

Preuzimanje: iOS | Android

Hair Color Dye

Ako ne želite tipičnu transformaciju boje kose, tada je ova aplikacija za vas. Omogućuje bojenje određenih pramenova kose. Dakle, ako želite sive pramenove, samo kliknite  koje želite istaknuti, aplikacije će uraditi ostalo za vas.

Osim toga, nudi realne rezultate, pretvarajući vaše eksperimente za uređivanje kose u fotografiju za zajedničko korištenje na Instagramu i drugim web lokacijama.

Preuzimanje: iOS

 

Kako lako očistiti četku za kosu

Najnovije

Popularno

Više savjeta