Najbolji alati za planiranje webinara

Webinari su postali važan način komunikacije i obuke u digitalnom dobu. Ako planirate organizovati webinar, ključno je koristiti odgovarajuće alate koji će olakšati proces planiranja, promocije i izvođenja. U ovom članku, predstavit ćemo osam najboljih alata za planiranje webinara koji će vam pomoći da postignete uspješan i profesionalan webinar.

Najbolji alati za planiranje webinara

  1. Zoom je jedan od najpopularnijih alata za webinare i video konferencije. Nudi sveobuhvatan set funkcija za planiranje i izvođenje webinara, uključujući mogućnost rasporeda, upravljanje prijavama, interaktivne chatove i još mnogo toga.

Link: https://zoom.us/

  1. GoToWebinar je još jedan popularan alat za organizaciju webinara. Nudi profesionalne mogućnosti za kreiranje prilagođenih webinara, integracije s CRM-om, automatske podsjetnike za učesnike i analitiku u stvarnom vremenu.

Link: https://www.gotomeeting.com/webinar

  1. WebinarJam je platforma za webinar koja je posebno dizajnirana za marketinške svrhe. Nudi visoko kvalitetan video streaming, automatsko snimanje webinara i mogućnost višestruke prezentacije.

Link: https://www.webinarjam.com/

  1. Demio je jednostavan za korištenje alat za webinare koji omogućava brzo postavljanje i izvođenje webinara. Nudi interaktivne chatove, analitiku i automatske podsjetnike za učesnike.

Link: https://demio.com/

  1. Livestorm je moderna platforma za webinare koja nudi intuitivan interfejs i napredne opcije. Omogućava organizaciju interaktivnih webinara s mogućnostima upitnika, anketa i integracijom s CRM-om.

Link: https://livestorm.co/

  1. ClickMeeting je pouzdan alat za webinare koji nudi širok spektar funkcija za planiranje i upravljanje webinara. Uključuje mogućnost dijeljenja ekrana, interaktivnih chatova i automatskih emailova za učesnike.

Link: https://clickmeeting.com/

  1. EverWebinar je alat za automatizaciju webinara koji vam omogućava da izvodite ponavljajuće webinare. Pruža mogućnost automatske reprodukcije i postavljanje webinara na određene termine.

Link: https://everwebinar.com/

  1. BigMarker je sveobuhvatan alat za webinare koji nudi mogućnosti za planiranje, promociju i analizu webinara. Također nudi mogućnost kreiranja virtualnih događaja s više webinara.

Link: https://www.bigmarker.com/

Kada odaberete alat za planiranje webinara, važno je razmotriti svoje potrebe i budžet. Svi navedeni alati nude različite opcije i cijene, pa preporučujemo istraživanje i probno korištenje prije donošenja konačne odluke. Sa pravim alatom za planiranje webinara, možete osigurati profesionalan i uspješan događaj koji će privući i angažirati vašu ciljanu publiku.

Najnovije

Popularno

Više savjeta