Kineske stranice za kupovinu preko interneta

Internet prodaja je nešto što je sada svakodnevna pojava. Kineske stranice  za kupovinu preko interneta  sve su popularnije i sigurnije. Roba naručena preko njih stići će na Vašu adresu u navedenom roku, a imate i mogućost brže isporuke ako odaberete službu kao što je recimo DHL.

Stranice za kupovinu preko interneta

1www.Aliexpress.com – ova stranica nudi najraznovrsniju robu sa pristupačnim cijenama i plaćenom poštarinom. Roba stiže za 20 do 60 dana. Nudi se roba proizvođača koji su ocijenjeni zvjezdicama, pa birajte one sa pozitivnim preporukama. Prodavači sa slabijim rejtingom, možda će Vam poslati robu koja ne odgovara opisu robe na stranici ali postoji proces povrata robe.

2www.tinydeal.com je stranica koja nudi skoro sve – od garderobe do mobilnih telefona. Imaju i online podršku ako želite da im postavite neko pitanje ili Vam je potrebna pomoć. Redovno organizuju akcije sa velikim popustima i do 50 posto.

3www.dealextreme.com nudi pretežno tehničku robu kao što su mobilni telefoni, gedžeti, alati… Tu je i veliki izbor robe kao što su kozmetički proizvodi. Prodaju i igračke, opremu za vrt, video igrice…

4www.dinodirect.com – ovdje možete naći garderobu, opremu za vjenčanja, tablete, mobilne telefone, sportsku opremu…

5www.priceangels.com nudi veliki izbor mobilnih telefona, igrica, ručnih satova, punjača za mobilne telefone i ostale elektronike.

6www.dhgate.com nudi robu kategorisanu na garderobu, nakit, bižuteriju, tehniku, opremu za svadbu, za automobile i motocikle, torbe, opremu za bebe…

7www.tmart.com – potražite nešto iz velikog izbora elekronike, kompjutera, alata, igrica, kozmetike, mobilnih telefona…

8

Ova priča ne može proći bez najveće platforme za prodaju preko interneta a to je Alibaba.com. Posjetite i istražite nevjerovatnu ponudu koju nudi ovaj servis.

Uglavnom je politika poslovanja kod svih navedenih to da je dostava robe besplatna. Kvalitet robe je prema kineskim standardima ali zna biti vrlo zadovoljavajući…

Plaća se kreditnom karticom ili preko PayPal servisa.

Poštarina se plaća po prijemu pošiljke, prilikom kupovine ili se ne plaća ako je naznačeno da poštarina ide na njihov račun.

Savjeti:

Savjeti za plaćanje preko Paypala

Najnovije

Popularno

Više savjeta