Kako vidjeti skriveni sadržaj Facebook fan stranica

Dosta vam je onih dosadnih Facebook stranica gdje morate postati obožavatelj da bi vidjeli određenu sliku, video ili neku drugu poveznicu? Evo kako vidjeti skriveni sadržaj Facebook fan stranica.

Ovdje ćemo vam pokazati jedan lagani trik kako da izbjegnete ova tri koraka i dođete do željenog sadržaja. Isprobali smo ga na Mozilla Firefox pregledniku, a radi i na drugim preglednicama, samo trebate pronaći ovu određenu opciju na njima.

Kako vidjeti skriveni sadržaj Facebook fan stranica

1U Firefox web pregledniku  moramo otići na gornji glavni izbornik i kliknuti na Pogled (View) -> Stil stranice (Style)  i zatim kliknuti na Bez stila (No style) kao što je označeno na slici ispod.

facebook slika 1

2Nakon što smo maknuli stil pregleda web stranica u našem Firefox pregledniku, poremetit će se prikaz izgleda web stranica. Sve što tada trebamo napraviti je pomaknuti se prema dole na kraj stranice gdje se obično nalazi poveznica (eng. link) na željeni sadržaj odnosno sliku ili video.

_facebook_stranica2

Na ovaj način zaobišli smo ova 3 koraka koja moramo napraviti, tako da više nećemo slati neželjene objave našim prijateljima.

Najnovije

Popularno

Više savjeta