Kako se odjaviti s Facebooka na svim uređajima koje imate

Facebook pruža opciju odjave na svim uređajima na koje ste spojeni.Ako vas zanima kako se odjaviti s Facebooka odjednom sve što trebate napraviti je zaviriti u postavke društvene mreže.

S Facebooka se možete odjaviti putem preglednika ili mobilne aplikacije. Ako odlučite koristiti računar, prvo što morate napraviti je posjetiti Facebook. U gornjem desnom uglu kliknite na trokut okrenut prema dole i tamo birajte rubriku Odjava.

Ako se želite odjaviti putem iPhonea, otvorite aplikciju i birajte tri crte u donjem desnom uglu. Ako koristite Android, one se nalaze gore desno. Prikazat će vam se ekran s vašim imenom na vrhu i nekoliko odvojenih rubrika. Skrolajte prema dole sve dok ne vidite opciju Odjava. Facebook će vas upozoriti da se odjavljujete, a sve što trebate napraviti je opet pritisnuti tipku Odjava.

Kako se odjaviti s Facebooka na svim uređajima na kojima ste prijavljeni?

Za početak otvorite Facebook u pregledniku i pritisnite na trokut okrenut prema dole smješten u gornjem desnom uglu ekrana. Spustite se do postavki i uđite u njih. Na lijevoj strani ekrana vidjet ćete rubriku Sigurnost i prijava. Unutar nje pronaći ćete grupu Gdje ste prijavljeni i pod njom birajte stavku Odjavite se iz svih sesija. Facebook će vas tražiti potvrdu i nakon što to učinite, odjavit ćete se sa svih uređaja odjednom.

 

Najnovije

Popularno

Više savjeta