Kako pretraživati sadržaj u Netflixu prema jeziku

Netflix je popularna platforma za streaming koja nudi širok izbor filmova, serija i dokumentaraca na različitim jezicima. Iako Netflix trenutno ne pruža mogućnost izravnog pretraživanja sadržaja prema jeziku, postoje neki načini na koje možete pronaći i pregledavati sadržaj na određenom jeziku.

Kako pretraživati sadržaj u Netflixu prema jeziku

Prva metoda je korištenje pretraživanja po jeziku. U polje za pretraživanje na vrhu Netflixove početne stranice možete upisati određeni jezik kako biste pronašli filmove ili serije na tom jeziku. Na primjer, ako ste zainteresirani za francuski jezik, upišite “francuski” u polje za pretraživanje. Netflix će vam prikazati rezultate koji su povezani s tim jezikom.

Drugi način je istraživanje različitih kategorija i žanrova povezanih s određenim jezicima. Netflix ima kategorije poput “Korean TV Shows” ili “Spanish-Language Movies”. Pregledavanjem ovih kategorija možete pronaći sadržaj na određenom jeziku. Ove kategorije mogu biti korisne ako ste zainteresirani za specifičan jezik ili kulturu.

Također, možete provjeriti dostupnost jezičnih opcija za svaki pojedinačni film ili epizodu serije. Kada otvorite detalje određenog naslova, možete vidjeti dostupne jezike titlova i audio opcija. Ako želite gledati sadržaj na određenom jeziku, odaberite tu opciju prije reprodukcije. To vam omogućuje da prilagodite jezično iskustvo prema svojim željama.

Također je vrijedno spomenuti da Netflix ima velik broj originalnih serija i filmova na različitim jezicima. Ovi “Netflix Originals” obuhvaćaju širok spektar jezika, uključujući engleski, španjolski, francuski, korejski i mnoge druge. Ako ste zainteresirani za autentične jezične sadržaje, istražite kategoriju “Netflix Originals” i filtrirajte prema jeziku koji preferirate.

Važno je napomenuti da dostupnost sadržaja na određenom jeziku može varirati ovisno o regiji i licencnim sporazumima. Također, titlovi i audio opcije također mogu varirati ovisno o odabranom sadržaju. Preporučljivo je provjeriti pojedinačne filmove ili serije ili se obratiti korisničkoj podršci Netflix-a kako biste dobili najnovije informacije o filtriranju sadržaja prema jeziku. Iako trenutno nije moguće filtrirati sadržaj prema jeziku izravno na Netflixu, korištenje navedenih metoda omogućit će vam lakše pronalaženje sadržaja na željenom jeziku. Uživajte u istraživanju raznovrsnih jezičnih ponuda na Netflixu i prilagodite svoje gledateljsko iskustvo prema svojim jezičnim preferencijama. Sada možete uživati ​​u omiljenim filmovima i serijama na jeziku koji volite!

Najnovije

Popularno

Više savjeta