Kako pobrisati istoriju pregleda na Netflixu

Kako pobrisati istoriju pregleda na Netflixu? Nerviraju vas prijedlozi sadržaja koje ste pokrenuli samo jednom i nakon toga vam se neprestano pojavljuju? Postoji rješenje i vrlo ga je jednostavno izvesti – sve što vam treba je web preglednik i nekoliko minuta slobodnog vremena.

Kako pobrisati istoriju pregleda na Netflixu

pobrisati istoriju pregleda na Netflixu Raspolažete s malo vremena i planirate barem malo počistiti povijest pregleda u Netflixu? Prvo ćete morati pokrenuti web preglednik te se preko njega prijaviti u Netflix odlaskom na njihovu službenu stranicu. Valja naglasiti da ovo možete napraviti u apsolutno svim preglednicima, bili oni na smartfonu ili na računalu – jedino mjesto gdje to ne možete raditi je unutar same aplikacije.

Uglavnom, nakon što ste tamo, kliknite na ikonu u gornjem desnom dijelu prozora i nakon toga kliknite na ‘Account‘ i tamo skrolajte dolje sve do dijela vezanog uz vaš profil pod imenom ‘My Profile‘ i kliknite na ‘Viewing Activity‘ kako biste vidjeli listu nedavnih pregleda. Ako želite vidjeti više, skrolajte do dna i kliknite na ‘Show More‘. Da biste izbrisali video iz istorije pregleda, kliknite na ‘stop’ ikonicu desno od opcije za prijavu problema pod imenom ‘Report a Problem‘.

Kliknite na ikonu ‘Stop‘ kako biste maknuli video ili emisiju iz vaše istorije pregleda. Ponovite proces sve dok ne pobrišete sve filmove i serije koje vam ‘smetaju’ i vodite računa da se proces brisanja iz istorije pregleda nije trenutan, već će nakon njegovog izbora za konkretno brisanje emisije iz svih vaših lista trebati do 24 sata.

Članci vezani za Netflix:

Netflix kodovi za otključavanje skrivenih kategorija

Netflix trikovi za ugodnije gledanje filmova

 

Izvor: tportal.hr

Najnovije

Popularno

Više savjeta