Kako besplatno gledati filmove na internetu

Budući da je teško pronaći web stranice za streaming, koje su besplatne i bez registracije, donosimo listu web stranica na kojima možete potpuno besplatno gledati filmove i serije!

Kako besplatno gledati filmove na internetu

Mnogo stranica za besplatno gledanje filmova pa čak i neke sa ove liste uvode teritorijalna ograničenja za gledanje filmova. Takva ograničenja možete zaobići korištenjem nekog od VPN servisa. VPN Check je stranica koja će vam pomoći da nađete najbolje VPN rješenje.

besplatno gledati filmoveNajbolje besplatne filmske stranice za streaming filmova i serija online

Movie25
Još jedna izvrsna stranica koja vam omogućuje da besplatno gledate filmove online. Oni nemaju TV emisije, ali ažuriraju svoje filmove jako brzo uz linkove visoke kvalitete. Često ima stotine linkova za svaki film, tako da ćete svakako biti u mogućnosti da nađete link koji će vam raditi.

Movie4K
Jedna od najpopularnijih besplatnih online filmskih stranica, Movie4K je pun linkova za svaki film, i izbor je toliko veliki da ćete teško ostati bez traženog filma. Za svaki film ima na desetke linkova za različite streaminge, koji su navedeni na stranici i sve je potpuno besplatno! Oni su već duže vrijeme prisutni, kada su u pitanju besplatne filmske web stranice. Mijenjali su  nazive domena i servere nekoliko puta u posljednjih nekoliko godina, ali se i dalje održavaju.

CoolMovieZone
Ova stranica se izvrsno ažurira sa novim linkovima za filmove koji su tek predstavljeni. Oni također pružaju obilje linkova za svaki film što čini lakšim za pronalazak onog koji će vam raditi. Nažalost, linkovi se ne mogu ocijeniti ili rangirati od strane korisnika tako da je malo teže pronaći najbolji link ako ne prođete kroz sve njih.

123Movies
Jako jednostavna stranica na kojoj možete besplatno gledati filmove. Sve što trebate učiniti je pritisnuti play! Nema puno reklama i otvaranja prozora, a brza ažuriranja je čine jednom od najboljih.

MovieNight
Ovo bi mogla biti jedna od najboljih besplatnih filmskih stranica, samo kada bi se brže ažurirala. Najnoviji filmovi obično nisu dostupni par sedmica nakon predstavljanja, ali možete uživati u filmovima koji su trenutačno na raspolaganju… a ima puno dobrih!

Los Movies
Dizajn, kvaliteta i broj linkova, kao i ažuriranja su iznad prosjeka. Obično možete pronaći kvalitetan link za svaki novi film čim izađe na ovoj web stranici. Provjerite sami!

MovieWatcher
Izvrsna i jednostavna za korištenje besplatna filmska web stranica koja uvijek ima sve najnovije filmove spremne za streaming. Za gotovo svaki film na ovoj stranici, sve što trebate učiniti je pritisnuti play gumb na posteru filma i stranica filma će se odmah otvoriti. Tamo samo kliknite play i počnite gledati! Ovo je izvrsna stranica za svakog fana popularnih filmova!

Film Club
Ova stranica je sa besplatnim filmovima i sa hrvatskim ili srpskim titlovima, pa može olakšati gledanje filmova, koji se muče sa engleskim jezikom. Ovo je jedna od najbolje dizajniranih web stranica na listi. Malo je irirtantna količina reklama i prozora koji se otvaraju dok ne dođete do željenog filma ali se isplati odtrpiti. Svaki film ima veliku sličicu na koju možete kliknuti za gledanje filma. Ima ocjene i komentare pa možete lako procjeniti koji film je za vas.

VMOVEE
Ovo je još jedna solidna stranica na kojoj možete besplatno i prilično lako gledati filmove. Stranica se izvrsno ažurira kako bi bili sigurni da su dostupni najnoviji najpopularniji filmovi i još bolje pronalazi najbolje dostupne inačice tako da ne morate vi. Dizajn je dosta jednostavan za korištenje, samo kliknite na filmski poster za gledanje filma! Dostupni su i razni drugi izvori pa imate male šanse da ćete naići na nefunkcionalan film.

Watch-Movies
Prije nekoliko godina, ova besplatna filmska stranica je bila u vrhu ponude. Ažuriranje je dosta uredno, ali su ponekad korisnici nezadovoljni kvalitetom novih filmova. Ipak, ovo je još jedna dobra stranica za besplatno gledanje novih filmova.

Video2K
Jako je jednostavno pronalaziti i gledati streaming filmove na ovoj stranici. Samo kliknite na filmski poster, a zatim pritisnite play, u slučaju da je potrebno pronaći drugi izvor, kliknite na “streams” na dnu video plejera i vidjet ćete hrpu drugih stranica koje imaju taj film. Probajte ga!

FlixBreak
Izvrsna filmska stranica koja je vrlo jednostavna za korištenje. Dobra stvar je da vam pokazuje kvalitetu odmah na svakoj sličici filma, tako da znate što dobivate prije nego kliknete na svaki film. Ažuriranja web stranice su jako brza, tako da biste trebali lako pronaći bilo koji novi film koji želite pogledati.

1080pMovies
Jako dobra nova web stranica koja sadrži popis samo HD filmova, tako da znate da ćete gledati video visoke kvalitete za sve filmove na popisu. Tu je i minimalna količina reklama na web stranici tako da je užitak pokušati pronaći film koji tražite.

IWANNAWATCH
Još jedna novija web stranica na ovom popisu, koja je stvarno izvrsna po pitanju ažuriranja najnovijim dostupnim filmovima i nalazi barem nekoliko linkova za svaki film. Možete vidjeti da se vlasnici ove stranice jako trude u pronalaženju najboljih linkova za današnje najpopularnije filmove i stvarno se vidi koliko je lako naći dobar link na ovoj stranici.

Project Free TV
Možda i najstarija web stranica na ovom popisu koja postoji još od davne 2007. godine. Gotovo deset godina kasnije, ova stranica i dalje funkcionira. Mijenjala je URL-e u prošlosti, a možda čak i ima nove vlasnike, ali bez obzira na to, stranica se trudi pronaći najbolje streaming TV linkove što je brže moguće.

HouseMovie
House Movie ima sve najnovije filmove koji su dostupni prilično brzo. Ispod svakog filma ima opciju lajkova i dislajkova pa možete brzo procjeniti kakav je film bio drugima. Također imaju popis ispod svakog filma, koji pokazuje različite linkove na druge video izvore kao i kvalitetu svakog videa. Olakšava pronaći savršen izvor za video streaming.

BeeTV
Ova stranica se zvala StreamTuner i još uvijek je jedno od najboljih mjesta za pronalazak linkova za TV serije i emisije na internetu. Nove epizode različitih popularnih TV emisija se ažuriraju ubrzo nakon emitiranja. Samo kliknite na sliku TV emisije i spustite se dolje na video plejer. Trebali biste odmah biti u mogućnosti da pritisnete play za početak gledanja videa. U slučaju da trebate neki drugi izvor, iznad video plejera su kartice sa različitim izvorima. Samo kliknite na njih i pritisnite play!

Coke & Popcorn
Jedna od najboljih stranica za TV serije. Dostupna je već neko vrijeme i oduvijek je imala u ponudi najpopularnije televizijske emisije i linkove za svaku epizodu. Savršena za gledanje bilo koje TV emisije koju još još niste gledali!

Rainierland
Ovo je novija web stranica i dodana je ovom popisu najboljih besplatnih filmskih stranica, jer je vrlo obećavajuća. Trenutačno ima izvrsne streaming video izvore za sve najnovije filmske blockbustere.

Afdah
Ova stranica izgleda više kao tražilica nego stranica sa filmskim linkovima, ali ipak nudi jako dobar izbor filmova. Jako je jednostavno započeti gledanje bilo kojeg filma kojeg nađete na ovoj stranici. Samo kliknite i možete počet gledat!

PhoenixRisingCinema
Phoenix Rising Cinema stranica je dosta različitia od ostalih filmskih stranica, ali ponekad je različito zapravo dobro. Ova stranica ima mnogo starijih klasika koje je teško pronaći. Sigurni smo da ćete naći hrpu filmova koje ste voljeli, ali ste ih zaboravili. Da bi stvari bile još bolje, svaki film ima kvalitetan video izvor tako da znate da ćete pronaći video koji želite gledati.

Tube+
Izvrsna besplatna stranica za filmove i TV serije, uz vrlo jednostavnu pretragu. Samo kliknite na link za najnoviju epizodu i vidjet ćete sve epizode koje su ažurirane na stranici. Svaki dan uključuje desetine i desetine novih filmova i serija. Super jednostavna stranica za fanove TV streaminga!

Amazon.com
Amazon postaje najbolje mjesto za gledanje filmova i TV serija online. Sada sa 30-dnevnim probnim periodom za sve nove članove je najbolje besplatno mjesto za gledanje filmova i TV serija. Sadrži mnoge nagrađivane televizijske emisije i filmove kao i HBO serijale, Amazon ima najveću zbirku streaming sadržaja na internetu. Usluga se plaća ali kao i Netflix nudi 30 dnevno besplatno gledanje.

IceFilms
Ova filmska web stranica je više orjentirana na TV, za streaming TV kanala umjesto filmova, ali ima i jedno i drugo. Televizijske epizode se dodaju vrlo brzo i u pristojnoj kvaliteti. Ova stranica je must have za svakog fana TV streaming-a. Web stranica je također super jednostavna za navigaciju i uključuju sličice za nedavno ažurirane TV emisije, tako da jednostavno možete pronaći emisiju koju tražite i to bez prijave.

 

Izvor: PCchip.hr

Najnovije

Popularno

Više savjeta