Instagram dozvolio postavljanje objava sa računara

Bilo je potrebno nekoliko godina, ali Instagram je konačno popustio pod zahtjevima korisnika i omogućio kreiranje postova sa računara. Doduše, to je i do sada bilo moguće zaobilaznim putem, ali od 21. oktobra postalo je zvanično – sada korisnici širom svijeta mogu da postavljaju fotografije i kratke video snimke (do jednog minuta) iz svojih browser-a na računarima.

Instagram omogućio korisnicima da vrate izbrisane postove

I mobilni korisnici su dobili dosta novih mogućnosti. Collab test opcija je dostupna od 19. oktobra i ona omogućava da dvije osobe zajedno uređuju postove. Dovoljno je da nekog pozovete da to uradi. Time će se omogućiti da pratioci obje osobe vide takve postove, komentare i lajkove. Na taj način se znatno može povećati vidljivost postova, naročito onih koji se odnose na poslovanje.

Kako preuzeti sve slike i objave sa Instagrama

Od 20. oktobra dostupna je i test opcija koja omogućava pokretanje neprofitnih kampanja prikupljanja novca. Novi audio efekti su dostupni od 21. oktobra, uključujući i Superbeat (specijalni efekat koji se sinhronizuje sa ritmom), kao i Dynamic Lyrics (3D lyrics koji prati numeru).

Najnovije

Popularno

Više savjeta