Facebook opcija snooze blokira prijatelja na 30 dana

Nova Facebook opcija snooze omogućava da blokirate odnosno sakrijete prikaz aktivnosti nekog od prijatelja na period od 30 dana.

Facebook opcija snooze blokira prijatelja na 30 dana

Ukoliko vam je fotografije prijatelja na Facebooku idu na živce, a ne želite da ih izbrišete, Facebook je napravio rješenje kreirajući “snooze button” kojim blokirate njihove objave na 30 dana.

Bitno je istaći da ljudi na kojima primijenite ovu opciju neće znati za to.

“Vidite previše fotografija mačke vašeg ujaka? Živcira li vas prijatelj s beskonačnim brojem fotografija sa svog puta u Japanu? Niste sami. Sa Snoozeom ne morate prestati pratiti ili izbrisati vaše prijatelje zauvijek, već nećete gledati njihove objave određeni period. Ljudi, grupe i stranice na kojima primijenite opciju neće biti obaviješteni. Prije isteka opcije bit ćete obaviješteni i uvijek je možete ponovo pokrenuti”, saopćio je Facebook.facebook opcija snooze

Kazali su kako su ovu opciju napravili na osnovu zahtjeva korisnika mreže i ovo je jedan u nizu promjena koje su uradili kako bi korisnicima omogućili bolje upravljanje sadržajima i kvalitetno provođenje vremena na ovoj mreži.

 

Izvor: Klix.ba

Najnovije

Popularno

Više savjeta