Koja kolica za bebe su u današnje vrijeme najčešći izbor roditelja

Iskustvo drugih roditelja u vezi sa svim što se tiče beba i njihovog odrastanja trebalo bi da vam bude zvijezda vodilja. Slušajući sve ono šta su drugi „preživjeli“ naučićete koje greške da ne pravite, ali i šta da bez rezerve poslušate i odmah usvojite. To se odnosi na apsolutno sve, pa i na kolica za bebe.

Koja kolica su u današnje vrijeme najčešći izbor roditelja

Iako se čini da je njihov izbor lagan, u stvari to nije tako. Kolica izgledaju kao nešto što se brzo i lako bira, a u stvari je potrebno promisliti o mnogo čemu. Na kakvom će se terenu voziti, za kakve sve prilike će vam trebati, da li ih koristite samo za gradske šetnje ili, pak, i putovanja. Uz sve to, posebnu pažnju treba obratiti na samo sjedište, od čega je napravljeno, kakav je sunđer u njima, kakav materijal, da li su kolica dovoljno sigurna za bebin boravak u njima, te kakvi sve dodaci mogu uz kolica za bebe doći, a da su vam potrebni. Sve ovo znači da je potrebno pronaći brendove koji pružaju širok izbor, ali uz to potpunu sigurnost po svim pitanjima. Idući za iskustvom onih koji su već u ulozi roditelja, ovo su kolica za koja se najradije odlučuju.

Stokke kolica za bebe

Kada je moderan izgled u pitanju, uz neprikosnoven kvalitet, ni Stokke kolica za bebe ništa ne zaostaju. Međutim, ovo je modernost drugog tipa, za roditelje koji vole elegantan dizajn i sveden izgled. Naravno, u prvom planu je udobnost koju beba ima tokom vožnje u njima, ležanja i spavanja, a kako su dostupni modeli sa visoko postavljenim sjedištima, praktičnost im je jača strana. Nećete morati da se povijate tokom njihovog guranja, a uzimanje bebe iz takvih kolica je nevjerovatno olakšano, pa sve roditelje osvajaju već prilikom prve vožnje ili kućne upotrebe.

Cybex kolica za bebe

S druge strane, ultra moderna kolica, luksuz u kojem beba može da se vozi tokom svakog dana, dolazi sa Cybex kolicima. Luksuz, naravno, nije samo u izgledu i dizajnu, jer Cybex kolica za bebe najprije jesu prepoznata kao kolica vrhunskog kvaliteta koja pružaju sve što je bebi u toku boravka u njima potrebnu, uz svu bezbjednost, a roditeljima potpunu bezbrižnost. Dobra strana jeste veliki izbor, pa osim dosta različitih modela, možete se odlučiti i za najrazličitije dodatke, od prekrivača za noge, dodatnih uložaka, korpe ispod sjedišta, pa sve do ultra modernog prekrivača za kišu i drugih dodataka koji će vam olakšati svaku šetnju sa bebom.

Chicco kolica za bebe

Bez njih se ne može, jer su skoro svima apsolutna asocijacija na djetinjstvo i odrastanje – Chicco kolica. Kako se radi o brendu koji je jako dugo prisutan na tržištu, možda je i suvišno govoriti o samom kvalitetu koji pruža. Ono što je najbitnije napomenuti jeste da kolica za bebe brenda Chicco jesu prilagođena svačijim potrebama, ali i mogućnostima. Od kišobran kolica pa sve do sistema 3u1, u okviru njihove ponude pronaći ćete sve šta vam je potrebno, uz sav kvalitet, dugovječnost i potrebnu sigurnost.

Najnovije

Popularno

Više savjeta