Uz ovaj koktel ostavićete pušenje zauvijek!

Pušenje je zaista loša navika. Pored toga što ružno izgleda, negativno utiče na naš izgled, brže nastaju bore, koža lica nije lijepa i elastična, a generalno loše utiče na naše zdravlje.

Uz ovaj koktel ostavićete pušenje zauvijek!

Zbog toga je najbolje i najpametnije da se riješite pušenja jednom zauvijek. Kada krenete u proces ostavljanja cigareta, biće vam potrebna upornost i podrška okoline. Takođe, može vam pomoći i ovaj mali trik.

Mnogi koji su prošli kroz fazu ostavljanja cigareta kažu da im je ovaj koktel dosta pomogao. Pogledajte kako da ga sami napravite.

Jednu supenu kašiku sode bikarbone sipajte u čašu vode. Sve dobro promiješajte kako bi se soda bikarbona rastvorila. Ovu tečnost treba da pijete dva puta dnevno tokom prve sedmice, a ako i nakon tog vremena budete imali želju da zapalite cigaretu, pijte koktel jednom dnevno.

Takođe, svaki put kada budete osjetili potrebu za cigaretom, isperite usta ovim koktelom. Sipajte ga u neku posudicu i nosite ga svuda sa sobom da biste ga iskoristili gdje god se nalazili.

Najradikalnija metoda je da namočite cigarete ovim koktelom, pa kada se osuše, popušite ih. Vjerovatno će vas želja za pušenjem odmah proći.

Pokušajte da ostavite cigarete uz malu pomoć ovog koktela. Ništa vas ne košta, a moguće je da će vam puno pomoći!

 

(Ljepotaizdravlje.ba)

Najnovije

Popularno

Više savjeta