Stavite luk u čarape dok spavate

Znate li da su vaša stopala direktan ulaz u vaše tijelo kroz ono što kineski doktori nazivaju meridijanima? Meridijani su putevi do svakog organa u tijelu. Dok neki tvrde da takvo što ne postoji, oni koji razumiju kinesku medicinu shvaćaju da su usko vezani za živčani sustav.

Stavite luk u čarape dok spavate

Na stopalima je 7000 živčanih završetaka. Ti živci povezani su s raznim organima u tijelu. Električni signali koji se šalju putem tih meridijana često postanu uspavani zbog nošenja cipela prenosi Avaz.

A poticanje tih meridijana je bitno. To možete učiniti tako da se uzemljite sa zemljinim negativnim ionima, odnosno da stojite vani bez cipela ili pomoću – luka.

Jedan od najboljih načina za stimulaciju meridijana je stavljanje luka u vašu čarapu s donje strane stopala dok spavate.

Luk ili bijeli luk poznati su kao pročiščivaći zraka, a kada se prislone na kožu ubijaju bakterije. Također, fosforna kiselina ulazi u krvotok i pomaže očistiti krv. Ono što se ne preporučuje je upotreba istog luka jer više puta skuplja klice i bakterije.
– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/172015/sta-se-dogada-kada-stavite-luk-u-carape-dok-spavate#sthash.5QgqwpLH.dpuf

Najnovije

Popularno

Više savjeta