Riješite se bola uz pomoć aluminijumske folije

Pokazalo se da je obična aluminijumska folija pogodna ne samo za pripremu hrane u rerni i uvijanje ostataka hrane, već i za liječenje bolesti. Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, koljenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete da stavite na bolno mjesto foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.

Riješite se bola uz pomoć aluminijumske folije

Stvar je u tome što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno djeluje na oboljeli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili.

Ovaj zanimljiv način liječenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscjelitelja, a opisan je i u djelima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

Kako liječi aluminijumska folija:

Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mjesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).

Liječenje folijom se primjenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog atrtritisa, petnog trna, naslaga soli.

Na isti način liječe se čak postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u liječenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

Kineski iscjelitelji sprovođenje terapije folijom preporučuju u toku 10-12 dana. Svaki dan treba da pričvršćujete foliju na bolno mjesto i da držite cijeli dan ili noć. Poslije napravite pauzu 1-2 nedjelje i po potrebi ponavljajte tretman.

Folija posjeduje moćno protivupalno djejstvo. Uz njenu pomoć možete uspješno liječiti i prehladu. Za to je potrebno da umotate stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja stavite papir ili pamučnu tkaninu. Držite taj oblog oko sat vremena.

Poslije skinite i stavite ponovo poslije 2 sata, na sat vremena. Opet napravite pauzu i stavite treći put. Vrijeme liječenja – 1 nedelja.

Kako konkretno deliju folija na ovu ili onu bolest, mišljenja su različita. Neko priziva u pomoć nauku, neko to objašnjava bioenergijom. A ovako objašnjava ruski naučnik A.V. Skvorcov:

“Kod uspostavljanja zdravlja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju  sa matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih ćelija. Površina folije odražava matično polje Zemlje, i kao ogromna fokusirajuća lupa pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se povrati poremećena interakcija između ćelija i matičnog polja.”

„Sem toga, sjajna površina folije sprečava prodiranju spoljašnjeg neharmoničnog zračenja u ljudsko tijelo, a takođe deponuje u sebe neharmonično zračenje.“

(NN)

Najnovije

Popularno

Više savjeta