Pušači – Očistite pluća za samo tri dana

Predstavljamo vam jednostavan, ali vrlo učinkovit način na koji možete da očistite pluća u roku od samo tri dana.

U stvari, sve je to individualno, svima je poznato da cigarete pridonose lošem stanju pluća. Ova metoda je više nego dovoljna da pušačima, ali i nepušačima, očisti pluća od toksina u najkraćem mogućem periodu.

Ovo je način kako to postići u roku od tri dana:

– Dva dana prije ove metode morate potpuno prestati konzumirati mliječne proizvode. U večernjim satima prije prvog dana režima morat ćete popiti šolju biljnog čaja prije spavanja.

– Šolja biljnog čaja pomoći će vašim crijevima da se što lakše oslobode od toksina. Nemojte zanemariti ovaj korak jer je to vrlo važno za pluća da ne budu preopterećena tokom procesa detoksikacije.

Očistite pluća – Postupak:

1Iscijedite sok od dva limuna i pomiješajte s 300 ml. vode. Pijte ovaj sok prije doručka.

2 Zatim, poslje doručka popijte 300 ml. svježeg soka od grejpa ili ananasa. Ovi sokovi sadrže prirodne antioksidanse koji su jako važni za zdravlje vaših pluća.

3 Između doručka i ručka popijte 300 ml. svježe istisnutog soka od mrkve. Sok od mrkve će doprinijeti poboljšanju krvi u vašem organizmu.

4Tokom ručka pijte 400 ml. soka bogatog kalijem. Kalij je ključni element za čišćenje pluća. Soka od paradajza sadrži 12 posto kalija, a sok od narandže oko 11 %.

5 Također, popijte 400 ml soka od brusnice prije spavanja.

Tokom ova tri dana, osim sokova, trebali biste također vježbati i dovoljno spavati. U cilju poboljšanja procesa detoksikacije možete napraviti vruću kupku i uživajte u trajanju od najmanje 20 minuta.

Ovaj režim može izgledati malo naporno, ali se isplati, jer ćete osjećati nevjerojatne rezultate u roku od samo tri dana. Probajte i podijelite vaša iskustva sa nama, kontaktirajte nas na email i recite nam da li je metoda bila efikasna.

Najnovije

Popularno

Više savjeta