Kako prirediti godišnjicu veze koju će vaš partner dugo pamtiti

Kako prirediti godišnjicu veze je pitanje koje sigurno muči mnoge, posebno muškarce. Godišnjica veze je poseban događaj za svaki par, pogotovo ukoliko je riječ o prvoj godini provedenoj zajedno. Ovakav datum zaslužuje da se obilježi na jednako poseban način, poklonom, putovanjem ili nekim simboličnim stvarima koje će dodatno uljepšati sam povod.

Kako prirediti godišnjicu veze koju će vaš partner dugo pamtiti

Kako je uglavnom ljepši pol taj koji pamti datume, godišnjice, sve važne događaje i praznike ove vrste, nepisano je pravilo da djevojke vole da priređuju iznenađenja svojim partnerima ovim povodom. U nastavku teksta vam pružamo nekoliko prijedloga za originalno iznenađenje povodom godišnjice veze, koje će vaš partner sigurno pamtiti i izuzetno cijeniti.

Karte za koncert ili članarina za omiljeni kurs

Obratite pažnju na kalendar događaja, i sva najavljena dešavanja koja su bliska godišnjici vaše veze. Vjerovatno ćete naići na neki zanimljiv koncert, stand up šou ili slično dešavanje koje odavno želite da posjetite zajedno, pa iskoristite priliku i nabavite karte sa najboljim mjestima, a onda ih uz neki slatkiš predajte partneru koji će sigurno biti oduševljen ovim potezom.

Još jedna opcija je uplaćivanje članarine za neki kurs učenja vještine koju bi vaš partner volio da savlada, bilo da je u pitanju kurs jezika, kurs kaligrafskog ispisivanja, slikanja ili pak nešto četvrto. Ovo može biti sjajno iznenađenje i koristan poklon za oboje, a ujedno ćete biti sigurni da vas čeka kvalitetno i zabavno provedeno vrijeme na izabranom kursu.

Poručite karikature sa vašim likovima

Klasični portreti su lijep, ali ustaljen i pomalo prevaziđen poklon. Umjesto ove opcije, odaberite nešto šarenije, zabavnije i smješnije. Karikature su odličan način da nekome pokažete koliko vam znači, naročito ukoliko ste na njima predstavljeni zajedno.

Talentovani ljude koji se bave izradom ovakvih poklona mogu da vam pruže savjete za poneki zanimljiv detalj na karikaturi, pa krajnji rezultat obično oduševljava one koji se odluče na ovaj vid poklona. U kombinaciji sa ovakvim poklonom, plišana igračkica, omiljeni slatkiš ili neka slična sitnica definitivno neće izgledati kao kliše, a vaš poklon će biti potpun i originalan.

Organizujte putovanje

Putovanje je možda i najljepši način da obilježite godišnjicu veze, naročito jer ovo polje pruža beskrajne mogućnosti u pogledu izbora destinacije, trajanja i tipa putovanja. Ukoliko imate mogućnost da otputujete na destinaciju koja vas oboje već dugo privlači – imaćete savršen poklon za partnera, ali ako to nije slučaj, imajte na umu da i naš region pružaju sjajne mogućnosti za zanimljive vikend ture u prirodi.

Takođe, odlična opcija su i city break putovanja, sve popularnija kod velikog broja turista. Evropske prijestonice, najveći gradovi na svijetu, ili pak romantični gradovi kojih na starom kontinentu ima u izobilju, odlična su opcija za svaki par i za proslavu godišnjice njihovog zajedničkog života.

 Napravite tortu ili bogatu večeru

Umotati poklon u najukusnije soseve, prelive ili poslastice nekad je najljepše rješenje. Ukoliko ste vješti u kuhinji, ili bar zainteresovani za pravljenje poslastica i istraživanje recepata, izdvojite vrijeme i napravite tortu sa omiljenim sastojcima, u kojoj ćete uživati zajedno uz neki dobar film – po vašem ili njegovom izboru. Odlična alternativa može biti i ukusna večera u restoranu, ali bi ovakav poklon imao mnogo veću vrijednost ukoliko biste se oko njega sami potrudili.

Uradite nešto što dugo odlažete

Već dugo želite da se oprobate u streličarstvu, karaoke takmičenjima ili skoku padobranom, ali ne nalazite vrijeme, priliku ili nikako da skupite dovoljno novca? Evo šanse da iznenadite partnera nečim za šta ste sigurni da će ga obradovati.

Navedene događaje je vrlo lako organizovati, a sve što vam je potrebno jeste malo vremena, i malo više hrabrosti, naročito ukoliko su u pitanju adrenalinske aktivnosti koje se pamte. Sigurni smo da ćete uživati u novim iskustvima zajedno, a one će ujedno stvoriti i nove zajedničke uspomene koje će vam biti još draže nakon nekog vremena.

Ovo su samo neki od načina da partnera iznenadite na zanimljiv način, a da ujedno i sebi priredite uživanje i sjajna iskustva u najdražem društvu. Za šta god da se odlučite, pripremite fotoaparat kojim ćete zabilježiti godišnjicu, zajedničke avanture, sve lijepe trenutke ili izraz partnerovog lica kada vidi karikaturu koju ste mu poklonili. Srećno!

Najnovije

Popularno

Više savjeta