Kako izliječiti čir na želucu za sedam dana

Da li ste znali da možete izliječiti čir na želucu za sedam dana, a dijareju i upalu slijepog crijeva za samo pet sati?

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crijevnih muka je kora nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije), salmoneloze.

Kako izliječiti čir na želucu za sedam dana

Priprema:

– Odnos suhih kora nara i ključale vode je 1:20.
– U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode.
– Pokriti tacnom.
– Ostaviti da odstoji 25-30 minuta.
– Poslije toga može da se pije.
– Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo.

Primjena ovog lijeka je  za svaku bolest drugačija.

Za izlječenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog crijeva) lijek treba konzumirati na slijedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše). Nemojte ga cjediti. Ponovo poklopite tacnom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno.

Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces liječenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izlječenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza crijeva, potrebno je suhe kore nara konzumirati na slijedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a poslijednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dana, već svaki drugi – 1, 3, 5, 7… To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.

Najnovije

Popularno

Više savjeta