Izliječite bolove u leđima, nogama i zglobovima za samo 7 dana!

Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj za bolove u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tijela, pa prvi savjet je popravite držanje, to bar nije teško.

Izliječite bolove u leđima, nogama i zglobovima za samo 7 dana!

U ovom članku ćemo vam dati recept koji će pomoći da ublažite bolove, i ojačate kosti. Ako patite od udružene boli u leđima, zglobovima, nogama i vratu onda je ovaj recept idealan za vas.

Kupite 150 gr jestive želatina, možete je pronaći u bilo kojoj prodavnici. U večernjim satima pomiješajte pune dvije kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode, i ostavite da prenoći van frižidera. Želatin će se pretvoriti u žele.

Ujutro popijte smjesu tako što ćete je pomiješati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mlijeko, jogurt, čaj).

Želatin pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon nedelju dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti.

Tretman bi trebao trajati mjesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova.

Možda imate sumnje dok čitate tekst, ali mnogo je bolje da pokušate da ovim “primitivnim” metodama ublažavanja bolova nego da postajete farmaceutski rob misleći da je jedimo rješenje tablete protiv bolova.

Zašto je želatina tako dobra za zglobove?

Želatin je proizvod prirodnog porjekla. Dobija se procesima prerade kostiju, tkiva i hrstkavica krupne rogate stoke. Prolin i hidroksiprolina su moćne aminokiseline, koje se nalaze u želatini, a koje stimulišu rast i poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva, što je neophodna u liječenju slabih zglobova i kostiju.

Želatin je visoko kvalitetan lijek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti:

– Jača zglobova i srca

– Pojačava metabolizam

– Poboljšava mentalne sposobnosti

– Poboljšava ten

– Pruža elastičnost, jača tetive i ligamenti

– Sprečava osteoporozu i osteoartritis

– Poboljšava kožu i strukturu kose

– Moćan učinak u liječenju displazije

Ovaj tretman će eliminisati bol i ukočenost u roku od 7 dana. U mjesec dana osjećate se puno bolje, a bol će u potpunosti nestati.

(Vijesti.ba)

Najnovije

Popularno

Više savjeta