Kako odletiti bravu automobila

Šta uraditi ukoliko se brava vašeg automobila zamrzne i niste u stanju ući u automobil? Evo nekih od rješenja vašeg problema

Kako odletiti bravu automobila

1Pokušajte otvoriti druga vrata. Zvuči jednostavno, ali mnogi ljudi se zbune ili ih uhvati panika kad otkriju da su njihova zaključana vrata zamrznuta te im pritom ne pada na pamet da mogu pokušati s otvaranjem drugih vrata ili gepeka.

2  Nabavite odleđivač brava. Za relativno male novce možete nabaviti specijalni odleđivač brava na vratima ili sprej za odleđivanje. (P.S. Nemojte ih držati u automobilu)

3  Zagrijte ključ uz pomoć upaljača. Ponekad ćete to morati ponoviti nekoliko puta kako bi u potpunosti odmrznuli led koji je okovao bravu. Budite oprezni s ovim i nemojte pregrijavati ključ.

Ne pokušavajte plamenom zagrijavati bravu

4  Zagrijte bravu vrata fenom za kosu. Ova metoda oduzet će vam najviše vremena. Da ne spominjemo komplikacije s produžnim kablom. Ova metoda je, iako malo komplikovana,ipak djelotvorna.

5  Manje komplikovana, ali i manje djelotvorna je metoda puhanja u slamku koju okrenete prema bravi. Toplina vašeg daha bi vrlo brzo trebala odlediti bravu na vratima automobila.

Najnovije

Popularno

Više savjeta