Srce kao spas za zapetljane slušalice

Zapetljane slušalice mogu postati prava noćna mora osobama koje ih stalno nosaju i redovno slušaju muziku preko mobitela. Vrlo lako se zapetljaju i zamrse u džepu i tada postaju izazov za raspetljavanje. Donosimo vam jedan zanimljiv i lijep detalj koji jednostavno možete napraviti i koristiti ili pokloniti nekome za koga znate da muku muči sa svojim slušalicama.

“Srčano” rješenje za zapetljane slušalice

Potrebni materijali:

  • polimerska glina (za izradu nakita, za pečenje)
  • rezač za kolače u obliku srca
  • slamka
  • nož
  • boja

1Za početak oklagijom istanjite glinu te pomoću rezača napravite oblik srca. Zatim pomoću slamke isjecite kanale ili rupe kroz koje ćete kasnije provući kablove od slušalica.

slusalice1

slušalice2

slusalice3

2Kada smo to sve završili, srce je potrebno ispeći u prethodno zagrijanoj rerni. Na ambalaži od kupljenje gline pišu uputstva za temperaturu i potrebno vrijeme pečenja. Nakon što se ispeče, srce ostavite da se ohladi.

3Ohlađeno srce možete po potrebi išmirglati brus papirom ali pazite da ne pretjerate. Dovoljno je samo malo dotjerati. Za kraj uzmite tempere ili neki sprej te obojite srce u bojama koje vam se dopadaju. Omotajte slušalice i više ne brinite o zapetljavanju.

zapetljaneslušalice

Najnovije

Popularno

Više savjeta