Rješenje za zamagljena stakla na autu

Magla na staklima nastaje zbog vlage u autu. Rješenje za zamagljena stakla na autu su čarape s pijeskom za mačke. Osnovna funkcija pijeska za mačke jest ta da – upija vlagu.

Rješenje za zamagljena stakla na autu

Koliko ste puta u rano jutro ušli u svoj automobil i morali čekati nekoliko minuta kako bi vam se sva stakla odmaglila? E pa, čini se da postoji krajnje jednostavno rješenje za te probleme.

Ako je vjerovati korisnicima YouTubea, koji su problem rješili na ovaj način, sve što vam je potrebno da bi stali na kraj vječitom zamagljivanju stakala na automobilu je pijesak za mačke kojim napunite par čarapa. Te čarape napunjene pijeskom postavite na kontrolnu ploču i ispod sjedala i – to je sve.

Jednostavnim rječnikom, magla na staklima nastaje zbog vlage u autu, a osnovna funkcija pijeska za mačke jest ta da – upija vlagu. No, treba reći kako je ovdje riječ o pijesku za mačke u vidu silikonskih kristalića.

Jedino što taj pijesak navodno ima poseban miris koji nije svakome drag. No, uz neki mirisni ‘borić’ i taj bi problem trebao biti riješen.

Kao zamjensko rješenje može poslužiti i silikonski gel koji za obuću ukoliko ga možete nabaviti u dovoljnoj količini.

Pogledajte priloženi video.

Pročitajte još savjeta u rubrici VOZILA

Najnovije

Popularno

Više savjeta