Kako na telefonu uvijek imati dovoljno memorije

Google je napokon riješio problem na pametnim telefonima s kojim se već duže bori velik broj korisnika. Riječ je o nepostojanju dovoljno memorije pa je Google Photos aplikacija dobila jednu vrlo korisnu funkciju naziva ‘Free up space‘ koja će automatski brisati fotografije kako bi oslobodila memoriju.

Google Photos korisnicima omogućuje da brzo i lako vide fotografije koje su spremili na Cloudu, pod uslovom da imaju internet vezu.

“Nedostatak memorije na vašem telefonu najgore je što vam se može dogoditi. Mnogi korisnici često brišu aplikacije, glazbu i fotografije kako bi napravili mjesta za još koju fotografiju i/ili videozapis”, istaknuli su iz Googlea.

Free up space – oslobodite prostor

Da bi koristili ovu opciju, korisnici Androida će u postavkama (Settings) aplikacije moći uključiti opciju pod nazivom “Free up Space“, a ona će prije svakog brisanja pitati korisnika za dopuštenje brisanja.

Osim ove opcije, Google Photos korisnicima već neko vrijeme nudi neograničen prostor za skladišenje fotografija u malo manjoj rezoluciji od originalne.

Ova je funkcija za sada dostupna samo za Android i možete je preuzeti OVDJE

Najnovije

Popularno

Više savjeta