Google objasnio zašto LED blic nije dobar za noćne fotogafije

Google je u novoj reklami za Pixel 3 telefon objasnio zašto LED blic nije dobar za noćne fotogafije. Kao alternativu nude “Night Sigth” režim koji korisnicima pruža mogućnost da naprave fenomenalne fotografije noću, bez korištenja LED blica.

Zašto LED blic nije dobar za noćne fotogafije

Iako mnogi misle da su Pixel telefoni premium uređaji koji bi trebalo da dostave maksimum u svakom aspektu, to nije baš tako… Google je postavio određene prioritete kada je izrada Pixel telefona u pitanju te oni nisu uvijek najbolji izbor za sve korisnike. Google objasnio zašto LED blic nije dobar za noćne fotogafije

Sa druge strane, Pixel telefoni su fenomenalni za fotografisanje. Iz generacije u generaciju, Pixel uređaji uspijevaju da budu u samom vrhu kada je riječ o kvalitetu fotografija koje oni naprave.

Ove godine, uz Google Pixel 3 telefone  stiže i novi noćni režim znan kao “Night Sight”. On može da napravi izvanredne fotografije u izuzetno lošim uslovima osvetljenja. I što najbitnije, niko ne pravi pitanje da li će to raditi kako treba.

Sam LED blic skoro nikada nije od koristi jer fotografiju upropasti vještačkim osvjetljenjem. Google je odlučio da napravi jednu zanimljivu reklamu u kojoj pokazuje kako fotografije mogu biti ljepše uz Night Sigth režim.

Pročitajte još članaka sa temom Google

Najnovije

Popularno

Više savjeta