Google Maps noviteti su brzinomjer, AR i očitanje ograničenja brzine

Google Maps noviteti za ovu godinu su već implementirani a najzvučniji su brzinomjer, AR i očitanje ograničenja brzine. Google maps ima najbolje mape, nevjerovatan Street View i real time prikaz gužvi što se koristi za izračun optimalnog puta.

Već to je dovoljno da Maps budu najbolji navigacijski alat općenito, no većina GPS navigacija nudi i korisne dodatne funkcionalnost koje nedostaju na Google Maps. I to im donosi kupce.Google maps noviteti

Google Maps noviteti su brzinomjer, AR i očitanje ograničenja brzine

No Google ih je sada napao dodavši stvari poput AR navigacije, brzinomjera, očitanja brzinskog limita i smještaja kamera.

Naravno, ne rade sve u našem regionu no stići će, a prepoznavanje brzinskog ograničenja i policijskih kamera je već i kod nas aktivno.

Prije nekih mjesec dana Google Maps je, za sada samo na Pixel mobitelima, dobio Agumented Reality navigaciju.

Očekivano, ta funkcija radi sjajno:

Ne može bolje i intuitivnije, nadamo se da će Google brzo dodati tu opciju i za Hrvatsku.

Brzinomjer za sada radi samo u USA, no to je funkcija koju je iznimno lako upaliti na cijelom svjetu pa nema razloga da vrlo skoro ne postane svima dostupna.

Sve više korisnika i kod nas koristi Google Maps prvenstveno zbog real time prikaza prometnih gužvi. Bez ove opcije navigacije koje dođu u automobilima su znatno manje korisne u gradovima na dnevnoj bazi.

Kad proradi AR i brzinomjer, pored već aktivnog očitanja brzina i kamera, Google Maps će trajno zasjesti na tron najbolje navigacije za vozila i pješake.

Pročitajte i ostale članke vezane za Google Maps.

 

Izvor: Preporucamo.com

Najnovije

Popularno

Više savjeta